Ontmoeting

Je kunt allerlei leuke dingen verzinnen om te doen. Maar met wie? Je zou best willen praten met iemand die hetzelfde meemaakt als jij. Maar waar vind je zo iemand? Misschien wel bij Versa Welzijn. Bij ons kun je op verschillende manieren in contact komen met anderen. Maak er gebruik van!

Activiteiten in wijkcentra

Een wijkcentrum of buurthuis is het kloppend hart van de wijk. Mensen van jong tot oud kunnen er elkaar ontmoeten, een kopje koffie drinken, samen eten of meedoen aan een activiteit of cursus. Onder Activiteiten vind je alles wat er bij jou in de buurt te doen is. Onder Waar? vind je onze wijkcentra, buurthuizen en jongerencentra.

Dagbesteding bij Versa Welzijn

Je dag vullen met iets leuks, of iets nuttigs. Met iets dat je gewoon de dag door helpt. Soms is dat niet zo gemakkelijk als het lijkt. Bijvoorbeeld als je geheugenproblemen of beginnende dementie hebt. Of als je het gewoon lastig vindt om zelf je dag in te vullen. Dan heeft Versa Welzijn vast iets dat bij jou past. Jij en/of je mantelzorger zijn van harte welkom.

Waar kan ik terecht?

Lotgenoten

Versa Welzijn zorgt voor verschillende plekken waar mensen die hetzelfde meemaken elkaar kunnen ontmoeten. Dat doen we niet alleen, maar samen met andere organisaties.

Waar kun jij je ervaringen delen met lotgenoten?

Meedoen Gooisemeren

Op de website MeeDoen Gooisemeren vind je alles wat jij kan doen om je dag leuk in te vullen. Er staat ook een overzicht van alle organisaties die zich bezighouden met het geestelijk welzijn van de inwoners van Gooise Meren.