Waar vind je Versa Welzijn?

Je kunt ons vinden in dorpshuizen, buurthuizen, wijkcentra en jongerencentra. Hieronder kun je zien op welke locaties wij te vinden zijn bij jou in de buurt.

Filters

Sla filters over

Zoeken

Gemeente

Filters:

Buurthuis ZO-samen

Beheerder Claudia Kruk, ckruk@versawelzijn.nl, 06 82 48 16 72 Openingstijden De openingstijden verschillen per dag. Neem voor meer informatie contact…

De Kazerne

Versa Welzijn organiseert diverse activiteiten in De Kazerne. Medewerkers Hier kun je zien welke medewerkers van Versa Welzijn in Gooise Meren werken….

De Parochie

Versa Welzijn organiseert diverse activiteiten in De Parochie. Medewerkers Hier kun je zien welke medewerkers van Versa Welzijn in Gooise Meren werken….

De Rijver

Versa Welzijn organiseert diverse activiteiten in De Rijver. Medewerkers Hier kun je zien welke medewerkers van Versa Welzijn in Gooise Meren werken….

Dorpshuis De Blaercom

Versa Welzijn organiseert diverse activiteiten in de Blaercom. Medewerkers Hier kun je zien welke medewerkers van Versa Welzijn in Blaricum, Eemnes…

Het Verbindingshuis

Het Verbindingshuis is een buurtkamer in Hilversum oost. Er worden diverse activiteiten georganiseerd met en voor de buurt.

Jongerencentrum (Y)our Place

(Y)our Place is de jongerenruimte in wijkcentrum de Malbak waar je met je vrienden kan komen om een potje te poolen, pingpongen of tafelvoetballen. Je kan ook gewoon op de bank of aan de bar hangen en je eigen muziek opzetten. En er is natuurlijk nog veel meer mogelijk!

Jongerencentrum Connect

Connect is het jongerencentrum in Huizen voor alle jongeren die actief willen zijn op het gebied van muziek, kunst, theater, politiek, educatie of sport.

Jongerencentrum De Keet

Jongerenwerkers Je kunt hier zien welke jongerenwerkers in jongerencentrum De Keet in Hilversum zuidwest (postcode 1216) werken. Openingstijden De openingstijden wisselen per…

Jongerencentrum De kleine Lelie

Jongerenwerkers Je kunt hier zien welke jongerenwerkers in jongerencentrum  De kleine Lelie in Hilversum zuid (postcode 1214 en 1215) werken. Openingstijden…