Actief & Meedoen

Iedereen wil graag meedoen in de maatschappij. En we hebben allemaal behoefte aan contact met andere mensen. Door die sociale contacten voel je je eerder thuis in je wijk. Zeker als je weet dat je bij elkaar terecht kunnen voor hulp en voor een praatje. Dat voelt een stuk veiliger én gezelliger. Versa Welzijn zorgt ervoor dat mensen met elkaar in contact komen en dat er plekken zijn waar ze elkaar kunnen ontmoeten.

Ons aanbod verschilt per gemeente. Als je wilt zien wat wij in jouw gemeente doen, klik dan hieronder op je eigen gemeente.

Blaricum, Eemnes, Laren

Bekijk hier ons aanbod binnen het thema Actief & Meedoen in Blaricum, Eemnes en/of Laren.

Gooise Meren

Bekijk hier ons aanbod binnen het thema Actief & Meedoen in Bussum, Naarden, Muiden en/of Muiderberg.

Hilversum

Bekijk hier ons aanbod binnen het thema Actief & Meedoen in Hilversum.

Huizen

Bekijk hier ons aanbod binnen het thema Actief & Meedoen in Huizen.

Weesp/Driemond

Bekijk hier ons aanbod binnen het thema Actief & Meedoen in Weesp/Driemond (onderdeel gemeente Amsterdam).

Wijdemeren

Bekijk hier ons aanbod binnen het thema Actief & Meedoen in Ankeveen, Breukeleveen, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht en Nederhorst den Berg.

Marjolijn Nijhoff en de Koffietafel in de Zeverijnflat

Marjolijn Nijhoff is al 20 jaar praktijkverpleegkundige bij een huisartsenpraktijk in Kerkelanden in Hilversum. Ze ziet mensen die in sociale zin moeilijk aanhaken. Reden voor Marjolijn om, samen met sociaal werker Katinka Boot, een Koffietafel te starten in de Zeverijnflat. Niet met een plan van aanpak, maar met een aanhangwagen!