Hulp & Advies

Hoe goed je je ook kunt redden, soms kom je er in je eentje niet helemaal uit. Je kunt bijvoorbeeld met vragen zitten over je werk, hulp aan huis, geldzaken, ruzie met anderen, overlast in de buurt of bijvoorbeeld discriminatie. Versa Welzijn kan je hierbij gratis helpen. Of wij wijzen je de weg naar de juiste organisatie. Je staat er niet alleen voor.

Ons aanbod verschilt per gemeente. Als je wilt zien wat wij in jouw gemeente doen, klik dan hieronder op je eigen gemeente.

Blaricum-Eemnes-Laren

Bekijk hier voor welke hulp en welk advies je terecht kunt in Blaricum, Eemnes en/of Laren.

Gooise Meren

Bekijk hier voor welke hulp en welk advies je terecht kunt in Bussum, Naarden, Muiden en/of Muiderberg.

Hilversum

Bekijk hier voor welke hulp en welk advies je terecht kunt in Hilversum.

Huizen

Bekijk hier voor welke hulp en welk advies je terecht kunt in Huizen.

Weesp/Driemond

Bekijk hier voor welke hulp en welk advies je terecht kunt in Weesp/Driemond (onderdeel gemeente Amsterdam).

Wijdemeren

Bekijk hier voor welke hulp en welk advies je terecht kunt in Ankeveen, Breukeleveen, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht en Nederhorst den Berg.

Zingevingsbijeenkomsten

Aanleiding voor deze bijeenkomsten waren signalen die onze sociaal werkers bereikten. Linda van den Abeelen: “Mensen vertellen ons over kinderen die in het buitenland wonen en het gemis dat ze ervaren. Maar ook dat ze eigenlijk niemand hebben met wie ze hun gevoelens kunnen delen. Ze lopen niet met hun verdriet te koop. Terwijl het juist mooi is als mensen ervaringen met elkaar delen. Het lost niks op, maar het lucht wel op”.