Rouwcafé Gooi en Eemland 26 januari

26 januari 13.30 - 16.00 uur

Deze middag is anders dan u gewend bent van ons. We gaan het hebben over rouw en verlies van werk door ontslag, gezondheid, reorganisatie etc.

Wat betekent werk voor je? Iedereen is bekend met rouw en verlies van een dierbare maar het bewustzijn van rouw en verlies van werk, om welke reden dan ook, is minder aanwezig bij mensen. Toch kun je hier tegenaan lopen en het als een probleem ervaren. Daarom deze middag in het rouwcafé Gooi en Eemland waarin je lotgenoten ontmoet en zelf onderzoek doet. De middag wordt geleid door Marlena Eringa (psychotherapeut en maatschappelijk werker). Verder lezen →

2e hands kinderkleding en speelgoed beurs in De Malbak

21 maart 10.00 - 12.00 uur

Zaterdag 21 maart is het weer zover. Dan kan er tussen 10.00 en 12.00 uur weer volop gestruind worden langs de ruim 35 tafels en kledingrekken.
De vrijwilligsters van deze leuke ochtend zijn er helemaal klaar voor en er is volop keus tussen de kinderkleding en het vele speelgoed.

De toegang is gratis en de koffie staat voor je klaar! 

Bingo in De Malbak

14 maart 19.30 uur

Zaterdag 14 maart is het weer zover, laat maar rollen die ballen!
Inderdaad, dan is er weer leuke en gezellige voorjaars-Bingo.

Zaal is open vanaf 19.00 uur, waarna we zullen starten met deze gezellige bingo om 19.30 uur.
Mooie prijsjes voor jong en oud, er worden 4 ronden gespeeld en 1 extra eindronde.
Voor maar 7 euro per persoon kunt u de hele avond meespelen, voor de extra eindronde kunt meerdere kaartjes kopen van 1 euro per stuk.

Komt u ook naar deze sfeervolle bingo?
Tot 14 maart in De Malbak, Wetering 122 te Blaricum

Multi Culti Tasty middag in wijkcentrum De Malbak-Blaricum

08 maart 13.00 -16.00 uur

Op Zondag 8 maart gaan we wegens groot succes de Multi Culti Tasty middag weer houden in het wijkcentrum aan het Burg. Tydemanplein 3 te Blaricum.
Tijdens deze middag kunt u tussen 13.00 en 16.00 uur kennis maken met allerlei (traditionele) gerechtjes uit verschillende landen.
Buurtbewoners en vrijwilligers met diverse nationaliteiten zullen deze landen vertegenwoordigen.
U kunt komen kijken, proeven en kopen tegen een hele kleine vergoeding.
Verder lezen →

Het danspaleis komt naar Bussum

15 februari 15.00 - 17.00 uur

Op zaterdagmiddag 15 februari van 15:00 tot 17:00 uur wordt wijkcentrum de Uit-Wijk omgetoverd tot een heus (senioren) Danspaleis! De platendraaier neemt een koffer vol hits van toen mee. Denk aan: Johnny Hoes, Louis Prima, Lieve Hugo en Doris Day!

Er zijn zelfs dansers aanwezig die ons kunnen laten zien hoe het ook al weer moet.
Durft u een dansje te wagen of kijkt u liever? Kom genieten van de liedjes en danspassen van vroeger!
Verder lezen →

Buurtsportcoaches Weesp spil in activatie kwetsbare inwoners

De buurtsportcoaches in Weesp, werkzaam bij Versa Welzijn, spelen een belangrijke rol in het activeren van kwetsbare doelgroepen. Door het investeren in preventie, voorkom je duurdere zorg achteraf, aldus wethouder Astrid Heijstee. Alle doelgroepen worden hiermee bereikt. Van voetballen voor Marokkaanse meiden tot scootmobiel-tochten voor de oudere inwoners. Met succes, op de activiteiten komen veel inwoners af. 

Sportcoaches Ingmar en Bastiaan

Het magazine van de Vereniging Sport en Gemeenten besteed er in het meest recente nummer aandacht aan, lees het artikel hier.  

Nieuw inloopspreekuur Hilversum-Zuidwest

Vanaf 7 januari 2020 staan de medewerkers van het zorgnetwerk in Hilversum-Zuidwest (voorheen netwerk 1216) voor je klaar.

Op 2 dagen in de week is er inloopspreekuur waar je terecht kunt met verschillende vragen. Bijvoorbeeld over geldzaken, gezondheid, opvoeding, dagactiviteiten en Wmo-voorzieningen.  Verder lezen →

Fijne Feestdagen en Gelukkig Nieuwjaar!

Contact is het beste medicijn.
Iedereen wil, mag en kan
Iets betekenen voor een ander.

Samen zijn we de hand die opvangt,
het oor dat luistert.
Samen geven we woorden aan hen
die de woorden even niet hebben.

Met deze overtuigingen
maken we 2020 tot een prachtig krachtig jaar!

Anita Keita
directeur-bestuurder Versa Welzijn

 

 

 

 

 

 

 

P.S. De receptie van Versa Welzijn aan de Larenseweg 30 in Hilversum (hoofdkantoor) is naast 25, 26 december en 1 januari ook gesloten op vrijdag 27 december.
Op dinsdag 31 december is Versa Welzijn alleen de ochtend aanwezig, vanaf 13 uur gesloten.

Buiten kantooruren kunt u 24 uur per dag voor een vertrouwelijk gesprek bellen naar De Luisterlijn (voorheen Sensoor) telefoon (035) 624 55 55 of 0900 – 0767 (5ct per min.), www.deluisterlijn.nl