Vrijwilliger worden bij Versa Welzijn

Bij Versa Welzijn zijn ongeveer 2.000 vrijwilligers actief. Ze doen van alles: ze helpen bijvoorbeeld mensen bij het invullen van ingewikkelde formulieren of staan achter de bar in het wijkcentrum. We zijn al deze vrijwilligers zeer dankbaar: hun werk is van grote waarde voor de samenleving en voor ons. Wil jij ook vrijwilliger worden bij Versa Welzijn? Dat kan!

Waarom vrijwilligerswerk doen bij Versa Welzijn?

Dat mensen vrijwilligerswerk bij ons willen doen, is natuurlijk heel erg fijn. Voor ons en voor de mensen die je ermee helpt. Maar wat zijn nou de voordelen voor jou? We noemen er een paar:

Meer weten over vrijwilligerswerk bij Versa Welzijn?

Folder-Vrijwilligers-Versa-Welzijn-mei-2023Downloaden
Vrijwilligersbeleid – Versa Welzijn 2022 – 2026Downloaden

Wat voor vacatures voor vrijwilligers heeft Versa Welzijn?

Vind je geen vacature die bij je past? Neem dan contact op met onze Vrijwilligerscentrale (of voor Huizen: Vrijwilligerscentrale Huizen). Zij kijken samen met jou wat je het beste kan doen.

Versa vrijwilligers centrale

Versa Vrijwilligerscentrale bestaat uit 4 vrijwilligerscentrales. Deze centrales koppelen vrijwilligers, maatschappelijke organisaties en initiatieven van buurtbewoners in de Gooi en Vechtstreek aan elkaar. Ze geven ook advies op maat en organiseren workshops en bijeenkomsten.

In de vacaturebank van Versa Vrijwilligerscentrale zie je precies waar ze wat voor vrijwilliger zoeken. Dat kan bij Versa Welzijn zijn, maar óók bij heel veel andere organisaties in de buurt!

Inwoners van Huizen kunnen terecht bij Vrijwilligerscentrale Huizen en www.huizenvoorelkaar.nl.

Meer informatie

Op www.versavrijwilligerscentrale.nl vind je alle contactgegevens van de 4 vestigingen van Versa Vrijwilligerscentrale en de vacaturebank voor vrijwilligers.

Woensdag 17 mei 2023 waren onze collega Pietje Vlot van de Vrijwilligerscentrale Gooise Meren en vrijwilliger Jan Eijer van de PlusBus te gast in het programma ZinTV van GooiTV. Zij spraken over vrijwilligerswerk en het belang daarvan voor de samenleving.