Buurthuis ZO-samen

Beheerder

Claudia Kruk, ckruk@versawelzijn.nl, 06 82 48 16 72

Openingstijden

De openingstijden verschillen per dag. Neem voor meer informatie contact op met de beheerder.

Medewerkers

Hier kun je zien welke medewerkers van Versa Welzijn in Hilversum zuidoost (postcode 1212 en 1213) werken.

Activiteiten

Of bekijk hier het overzicht:

Routebeschrijving

Je rijdt met de auto
Kom je vanuit de richting A27, dan rijd je rechtdoor op de kruising Oosterengweg-van Riebeeckweg (LET OP! Rijd NIET de Alexiatunnel in) en na ongeveer 100 meter kun je rechts een ventweg op naast de Oosterengweg. Die volg je tot je tegen het treinspoor aan rijdt en dan ga je voor het spoor links. Je ziet Buurthuis Zo- samen dan bij het blauwe hek liggen. Hier kun je (gratis) parkeren.

Kom je (vanaf het noorden) op de Oosterengweg door de nieuwe Alexia tunnel, dan ga je bij de stoplichten op de kruising Oosterengweg – van Riebeeckweg linksaf, richting het ziekenhuis. Na ongeveer 100 meter zie je een grasveldje. Voorbij dat grasveldje sla je linksaf de Zeevaertweg op. Je rijdt die straat helemaal uit en gaat dan weer links. Je rijdt nu op de Oude Amersfoortseweg. Deze rijd je uit totdat je tegen de tunnelbuis aanrijdt, je slaat rechtsaf en als je tegen het treinspoor aanrijdt ga je weer links voor het spoor. Je ziet Buurthuis Zo-samen bij het blauwe hek liggen. Hier kun je (gratis) parkeren.

Als je vanaf het station Sportpark-Hilversum op de van Riebeeckweg rijdt ga je bij de stoplichten op de Oosterengweg links (LET OP! Rijd NIET de Alexiatunnel in). Na 100 meter kun je rechts de ventweg op die je helemaal uitrijdt tot tegen het treinspoor aan. Je gaat links voor het spoor en voor je bij het blauwe hek ligt Buurthuis Zo-samen.Hier kun je (gratis) parkeren.

Als je vanuit het ziekenhuis op de van Riebeeckweg rijdt, ga je bij de stoplichten bij de Oosterengweg rechtsaf (LET OP! Rijd NIET de Alexiatunnel in). Na 100 meter kun je rechts de ventweg( met bordjes aangegeven Versa welzijn) op die je helemaal uitrijdt tot tegen het treinspoor aan. Je gaat links voor het spoor en voor je ligt bij het blauwe hek Buurthuis Zo-samen. Hier kun je (gratis) parkeren.