Dagje Blaercom

Vind jij het moeilijk om je dag in te vullen? Of mis je gezelschap? Je bent lang niet de enige. Versa Welzijn heeft speciaal voor mensen zoals jij Dagje Blaercom opgezet. Deze plek past goed bij het idee dat iedereen moet kunnen (blijven) meedoen met de samenleving. Ook als je daarbij een steuntje in de rug nodig hebt.

Wat is dagontmoeting bij Dagje Blaercom?

Als je meedoet met Dagje Blaercom, kom je een dag naar het dorpshuis in Blaricum. Daar zijn allemaal leuke en gezellige dingen te doen. Een paar voorbeelden:

Kortom: op een Dagje Blaercom hoef je je niet te vervelen. Je dag actief invullen is belangrijker dan je misschien denkt. Je traint ongemerkt je geheugen, je beweegt, je ontmoet mensen, en zo meer. Daardoor voel je je fitter en vrolijker. En dat maakt je weer sterker.

Voor wie is Dagje Blaercom van Versa Welzijn?

Je bent van harte welkom als zelf je dag invullen voor jou niet zo gemakkelijk is. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat je een lichamelijke beperking hebt. Of omdat je je wat alleen voelt, of vergeetachtig begint te worden. Of door nog iets anders. Belangrijk is in elk geval dat je geen verwijzing door een arts nodig hebt om mee te doen.

Heb jij zin om samen met andere mensen een leuke dag te hebben? Dan zit je goed bij Dagje Blaercom. En wat extra fijn is: jouw mantelzorger heeft even ruimte om iets voor zichzelf te doen.

Hoe werkt Dagje Blaercom?

We hebben al wat voorbeelden gegeven van wat je bij ons kunt doen. Wil jij iets heel anders, dan bespreken we dat. Als het maar een beetje kan, gaan we het doen. Jij bepaalt dus zoveel mogelijk zelf hoe jouw dagbesteding bij ons eruitziet. Wat je ook gaat doen, er is altijd begeleiding door een medewerker en/of vrijwilliger(s).

Kosten

We vragen een kleine bijdrage voor een Dagje Blaercom. Vraag gerust wat de kosten zijn als je contact met ons hebt.

Wanneer?

Maandag en woensdag 10.30 – 15.00 uur. Tussen de middag lunchen we samen.

Waar?

Dorpshuis de Blaercom, Schoolstraat 3, Blaricum.

Meer informatie en aanmelden

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Neem contact op met: