Oogcafé

Als je een visuele beperking hebt, en dus niet zo (meer) goed ziet, heeft dat veel invloed op jouw leven. Misschien kun je niet meer fietsen of autorijden. Of durf je niet meer in je eentje de deur uit. Of herken je mensen minder snel, omdat je hun gezicht niet goed ziet. Misschien heb je sowieso steeds minder contact met mensen door je oogproblemen. Dan is er voor jou een plek waar je een gezellige middag kan hebben met mensen die hetzelfde meemaken. Die plek is het Oogcafé in Huizen, voor inwoners van de Gooi en Vechtstreek.

Wat is het Oogcafé?

De Oogvereniging heeft in het hele land Oogcafés opgezet. Het is fijn om ervaringen te kunnen uitwisselen met mensen die dezelfde vragen hebben. In het café is altijd thee, koffie of een drankje. Vaak zijn er deskundigen die een presentatie geven. Die kun je na afloop ook vragen stellen. Er zijn ook workshops en avonden met muziek. Heb jij zelf een idee om de avond mee in te vullen? Stel het voor! Dan kijken we of we dat kunnen regelen.

Voor wie is het Oogcafé?

Het Oogcafé is er voor jou als je problemen hebt met zien. Maar ook degenen om jou heen zijn van harte welkom. Want dat jij minder goed ziet, heeft vaak ook invloed op je partner, je vrienden of familie. En zij hebben weer nét andere vragen. Ook zij kunnen dus bij het Oogcafé binnenlopen voor informatie en gezelligheid.

Wanneer

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur.

Waar?

Oogcafé
Wijkcentrum Meentamorfose
Landweg 5, Huizen

Informatie en aanmelden

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Neem contact op met Ron van Genugten via ronvanderg@gmail.com of bel 06 21 95 34 34.

Zie ook de website van de Oogvereniging.