Dagje Hart van Laren

Vind jij het moeilijk om je dag in te vullen? Om te bedenken wat je graag wilt doen, en hoe? Je bent lang niet de enige. Versa Welzijn heeft speciaal voor mensen zoals jij Dagje Hart van Laren opgezet. Deze plek past goed bij het idee dat iedereen moet kunnen (blijven) meedoen met de samenleving. Ook als je daarbij een steuntje in de rug nodig hebt.

Wat is dagontmoeting bij Dagje Hart van Laren?

Dagje Hart van Laren is een plek in het Brinkhuis in Laren waar je samen leuke en zinvolle dingen kunt doen. Dit noem je ook wel dagontmoeting (voorheen: dagbesteding). Bij Dagje Hart van Laren krijgt verveling geen kans.

Wat kun je zoal bij ons doen?

Je dag actief vullen is belangrijker dan je misschien denkt. Je traint ongemerkt je geheugen, je beweegt, je ontmoet andere mensen, en zo meer. Daardoor voel je je fitter en vrolijker. En dat maakt je weer sterker.

Voor wie is Dagje Hart van Laren van Versa Welzijn?

Niet iedereen is even goed in het zelf invullen van zijn of haar dag. Jij misschien ook niet. Omdat je een lichamelijke beperking hebt. Of omdat je gezelschap mist of wat vergeetachtig begint te worden. Of er is nog iets anders. Belangrijk is in elk geval dat je geen verwijzing van een arts nodig hebt om mee te doen.

Veel mensen zitten in dezelfde situatie als jij. Heb jij zin om er samen met hen een leuke dag van te maken? Dan zit je goed bij Dagje Hart van Laren. En wat extra fijn is: jouw mantelzorger heeft even ruimte om iets voor zichzelf te doen.

Hoe werkt Dagje Hart van Laren?

We hebben al wat voorbeelden gegeven van wat je bij ons kunt doen. Wil jij iets heel anders, dan bespreken we dat. Als het maar een beetje kan, gaan we het doen. Jij bepaalt dus zoveel mogelijk zelf hoe je Dagje Hart van Laren eruitziet. Wat je ook gaat doen, er is altijd begeleiding door een medewerker en/of vrijwilliger(s).

Wanneer?

Dinsdagen van 10:30 – 15:00 uur.

Waar?

Brinkhuis, Brink 29 Laren.

Kosten

8,00 euro incl. lunch.

Meer informatie en aanmelden

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Neem contact op met: