Waarmee kunnen we je helpen?

Versa Welzijn kan je op veel verschillende gebieden ondersteunen. Wat wij doen verschilt per gemeente. Je kunt hieronder jouw gemeente kiezen en aangeven waar jouw hulpvraag over gaat (het thema). Ook kun je zoeken op een trefwoord.

Filters

Sla filters over

Zoeken

Gemeente

Thema's

Filters:

Cursus Werken aan werkstress

In de cursus ‘Werken aan werkstress’ van Versa Welzijn leer je hoe je teveel stress kunt herkennen en hoe je er beter mee kunt omgaan.

Hulp aan Oekraïners

We krijgen veel vragen van mensen die iets willen doen voor de mensen die Oekraïne moeten ontvluchten. Daarom hierbij een…

Verlies van uw partner en hoe dan verder? – Cursus ‘Omgaan met rouw’

In de cursus ‘Omgaan met rouw’ kun je praten met mensen die hetzelfde meemaken. Je leert lotgenoten kennen en hoort hoe zij omgaan met het gemis van hun partner.

Maatschappelijk Werk

Soms zijn er situaties waar je zelf niet uitkomt. Ook niet met hulp van familie of anderen uit je omgeving. Dan kun je terecht bij het Maatschappelijk Werk.

Van onmacht naar kracht – gespreksgroep voor mishandelde vrouwen

Heeft jouw partner jou korte of langere tijd geestelijk, lichamelijk en/of seksueel mishandeld? Meedoen aan de gespreksgroep bij Versa Welzijn kan jou helpen om dit achter je te laten en weer sterk te worden.

Hulp in de wijk

Maak jij je ook weleens zorgen over iemand bij jou in de straat? Of ben je misschien zelf diegene die hulp zoekt of die een beetje eenzaam is? Dan is hulp nooit ver weg. Je kunt hier zien welke hulp bij jou in de buurt aanwezig is.

Bedrijfsmaatschappelijk werk

Het bedrijfsmaatschappelijk werk van Versa Welzijn ondersteunt bedrijven om te voorkomen dat medewerkers uitvallen en begeleidt bedrijven en medewerkers bij uitval en reïntegratie.

Liever Assertiever – Assertiviteitstraining

Vind je dat je onvoldoende voor jezelf opkomt? Vind je het lastig te zeggen wat je wel of niet wilt? Vraag je niet makkelijk om hulp? Dan is de training ‘Liever Assertiever’ misschien wel iets voor jou.

Sociaal-juridische dienstverlening – Wegwijzer in wetten en regelingen

Heb jij een vraag waar ingewikkelde wetten en regels bij komen kijken? Een sociaal juridisch dienstverlener van Versa Welzijn wijst jou de weg.

Hulp bij mantelzorg

Versa Welzijn helpt het werk van (jonge) mantelzorgers te verlichten. Wij geven informatie en advies, bieden emotionele en praktische ondersteuning en zorgen voor respijtzorg (overname van zorg) en ontspanning.