Liever Assertiever – Assertiviteitstraining

Vind je dat je onvoldoende voor jezelf opkomt? Vind je het lastig te zeggen wat je wel of juist niet wilt en hoe je het graag anders wilt? Vraag je niet makkelijk om hulp? En weet je vaak naderhand pas hoe je eigenlijk had willen reageren? Dan is de training ‘Liever Assertiever’ van Versa Welzijn misschien wel iets voor jou.

Hoe werkt de training ‘Liever Assertiever’?

Je volgt de training met een vaste groep van 6 tot 12 deelnemers. Zo is er voldoende tijd en aandacht voor iedereen. Je krijgt begeleiding van een of twee maatschappelijk werkers. Zij geven je bij elke bijeenkomst ook opdrachten mee. Daarmee ga je oefenen in het dagelijks leven.

Waar gaan we het over hebben?

Wat leer je in de training?

Voor wie is deze training?

Ben jij 18 jaar of ouder en wil je beter leren verwoorden wat je vindt, hoe je je voelt en wat je wilt en niet wilt? Dan zit je bij deze training goed. Om dat zeker te weten, krijg je als je je aanmeldt eerst een uitnodiging voor de informatiebijeenkomst. Daarin wordt duidelijk of de training inderdaad is wat jij ervan verwacht.

Kosten

De gemeente in jouw regio vindt deze training belangrijk. Daarom betalen zij een groot deel van de kosten. Dat betekent dat jij zelf nog € 45,- moet betalen voor het trainingsmateriaal.

Wanneer en waar?

Je kunt de training in de avond of overdag volgen. De training bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur. Na 2-3 maanden wordt de training afgesloten met een terugkombijeenkomst.
De training wordt op meerdere locaties in de regio Gooi en Vechtsteek aangeboden.

Meer informatie en aanmelden

Wil je eerst nog meer weten over de training? Bel dan naar Versa Welzijn, 035 623 11 00 of stuur een mailtje naar groepswerk@versawelzijn.nl. Aanmelden kan op dezelfde manier.