Waarmee kunnen we je helpen?

Versa Welzijn kan je op veel verschillende gebieden ondersteunen. Wat wij doen verschilt per gemeente. Je kunt hieronder jouw gemeente kiezen en aangeven waar jouw hulpvraag over gaat (het thema). Ook kun je zoeken op een trefwoord.

Filters

Sla filters over

Zoeken

Gemeente

Thema's

Filters:

Leefstijlpunt zorg, welzijn en mantelzorg – BEL

Voor vragen over het welzijn van jezelf of iemand anders, kun je terecht bij het Leefstijlpunt zorg, welzijn en mantelzorg – BEL.

Eet en Ontmoet – Hilversum

Vind je het gezellig om anderen te ontmoeten en af en toe samen te eten? In Hilversum zijn er verschillende mogelijkheden.

Kom erbij – Weesp

Vandaag de dag lijkt iedereen maar druk, druk, druk. Iedereen heeft zo zijn drukke agenda, afspraken en verplichtingen. Als je…

Gezinshulp Samen Oplopen BEL

In ieder gezin speelt wel eens wat. Maar soms stapelen de zorgen zich op en komen kinderen in het gedrang. Samen Oplopen helpt deze gezinnen door de inzet van een vaste gezinsvrijwilliger.

Hulp aan Oekraïners

We krijgen veel vragen van mensen die iets willen doen voor de mensen die Oekraïne moeten ontvluchten. Daarom hierbij een…

Ontmoeting

Vind je het leuk om andere mensen te ontmoeten? Om samen iets te doen? Of ben je op zoek naar mensen die in dezelfde situatie zitten als jij? Bij ons kun je op verschillende manieren in contact komen met anderen.

GeheugenHuis Huizen

Het GeheugenHuis is een ontmoetingsplek voor én door mensen met (beginnende) geheugenproblemen/vergeetachtigheid/dementie en hun mantelzorgers. Ook als je je eenzaam voelt, een GGZ-achtergrond of een verstandelijke beperking hebt, ben je van harte welkom.

Buurtwerk en Opbouwwerk

Buurtwerkers en opbouwwerkers werken samen met bewoners en andere organisaties aan een prettige en veilige leefomgeving. Zij organiseren activiteiten en ondersteunen bewoners die iets willen doen in en voor hun wijk.

Buurtsportcoach en Beweegcoach

Buurtsport- en beweegcoaches organiseren laagdrempelige sport- en beweegactiviteiten in de wijk. Ook informeren en adviseren zij inwoners over bewegen, voeding en een gezonde leefstijl.

Vrijwilligerswerk

Wil jij graag iets doen voor een ander, nieuwe dingen leren én nieuwe mensen leren kennen? Word dan vrijwilliger! Vrijwilliger…