Waarmee kunnen we je helpen?

Versa Welzijn kan je op veel verschillende gebieden ondersteunen. Wat wij doen verschilt per gemeente. Je kunt hieronder jouw gemeente kiezen en aangeven waar jouw hulpvraag over gaat (het thema). Ook kun je zoeken op een trefwoord.

Filters

Sla filters over

Zoeken

Gemeente

Thema's

Filters:

Maaltijdservice

Onze sociaal werkers/wonen-welzijn-mantelzorg kunnen je informeren over de mogelijkheden voor de bezorging van maaltijden aan huis. Onder Hulp bij het…

Persoonsalarmering

Onze sociaal werkers/wonen-welzijn-mantelzorg kunnen je informeren over de mogelijkheden van een persoonsalarm. Dit wordt ook wel persoonsalarmering of personenalarmering genoemd….

Verlies van uw partner en hoe dan verder? – Cursus ‘Omgaan met rouw’

In de cursus ‘Omgaan met rouw’ kun je praten met mensen die hetzelfde meemaken. Je leert lotgenoten kennen en hoort hoe zij omgaan met het gemis van hun partner.

Maatschappelijk Werk

Soms zijn er situaties waar je zelf niet uitkomt. Ook niet met hulp van familie of anderen uit je omgeving. Dan kun je terecht bij het Maatschappelijk Werk.

Ontmoeting

Vind je het leuk om andere mensen te ontmoeten? Om samen iets te doen? Of ben je op zoek naar mensen die in dezelfde situatie zitten als jij? Bij ons kun je op verschillende manieren in contact komen met anderen.

GeheugenHuis Huizen

Het GeheugenHuis is een ontmoetingsplek voor én door mensen met (beginnende) geheugenproblemen/vergeetachtigheid/dementie en hun mantelzorgers. Ook als je je eenzaam voelt, een GGZ-achtergrond of een verstandelijke beperking hebt, ben je van harte welkom.

Hulp bij mantelzorg

Versa Welzijn helpt het werk van (jonge) mantelzorgers te verlichten. Wij geven informatie en advies, bieden emotionele en praktische ondersteuning en zorgen voor respijtzorg (overname van zorg) en ontspanning.

Hulp bij het ouder worden

Wil je zelfredzaam blijven en de regie over je leven houden, ondanks beperkingen door ouder worden, afnemende gezondheid, een chronische ziekte, beperking of psychische problemen? Bij Versa Welzijn kun je terecht voor advies, begeleiding en ondersteuning om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.

ANWB AutoMaatje

ANWB AutoMaatje is een vervoersdienst waarbij vrijwillige chauffeurs minder mobiele plaatsgenoten vervoeren. De chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto.

Preventieve huisbezoeken

Versa Welzijn informeert u over voorzieningen die het u mogelijk maken zo lang en comfortabel mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Wij adviseren en helpen bij het zoeken naar oplossingen.