Hulp bij het ouder worden

In je eigen huis voel je je het meest thuis. Als je ouder wordt, wil je dan ook meestal in je vertrouwde huis en omgeving blijven wonen. Ook als je ziek bent of een beperking of psychische problemen hebt.
Versa Welzijn helpt je om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Veel kun je misschien zelf doen, maar soms is het fijn als je hulp krijgt van familie, mensen uit de buurt of deskundigen.

Informatie en advies

Bij de sociaal werkers van Versa Welzijn kun je informatie, advies en hulp krijgen bij allerlei vragen. Een paar voorbeelden:

Kosten

Je hoeft niet te betalen voor een gesprek. Als je meedoet met een activiteit of iets voor je laat regelen, kan dat wel kosten met zich meebrengen. Dat hoor je altijd van tevoren.

Meer informatie en aanmelden

Voor een afspraak heb je geen verwijzing nodig. Onze sociaal werkers hebben een geheimhoudingsplicht. Dat betekent dat ze vertrouwelijk met je hulpvraag omgaan.

Wil je meer informatie, of een gesprek aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.
Dit kan via onze receptie: 035 623 11 00, per e-mail via info@versawelzijn.nl. Of rechtstreeks bij onderstaande collega’s:

Je kunt in Hilversum een afspraak maken met een maatschappelijk werker of een opbouwwerker voor advies over zelfstandig wonen. Bekijk hier welke maatschappelijk werker of opbouwwerker in jouw buurt actief is.