Waarmee kunnen we je helpen?

Versa Welzijn kan je op veel verschillende gebieden ondersteunen. Wat wij doen verschilt per gemeente. Je kunt hieronder jouw gemeente kiezen en aangeven waar jouw hulpvraag over gaat (het thema). Ook kun je zoeken op een trefwoord.

Filters

Sla filters over

Zoeken

Gemeente

Thema's

Filters:

Gezinshulp Samen Oplopen BEL

In ieder gezin speelt wel eens wat. Maar soms stapelen de zorgen zich op en komen kinderen in het gedrang. Samen Oplopen helpt deze gezinnen door de inzet van een vaste gezinsvrijwilliger.

Maatschappelijk Werk

Soms zijn er situaties waar je zelf niet uitkomt. Ook niet met hulp van familie of anderen uit je omgeving. Dan kun je terecht bij het Maatschappelijk Werk.

Mamacafé – Huizen

Vind je het leuk om andere (bijna) moeders te ontmoeten en te praten over wat je meemaakt? Dan ben je van harte welkom in het Mamacafé! Ook (aanstaande) vaders zijn natuurlijk van harte welkom!

Opstap en Opstapje

Heeft jouw kind hulp nodig bij zijn of haar (taal)ontwikkeling? Opstapje is voor ouders en kinderen van 2 -4 jaar en Opstap voor ouders en kinderen in groep 1 en 2

Mama Café – Ouders van betekenis Hilversum Zuidoost en Oost

Bij het Mama Café – Ouders van Betekenis in Hilversum kom je met opvoeders van kinderen van 0 t/m 4 jaar bij elkaar om ervaringen te delen en elkaar te helpen. Dit kunnen vaders, moeders, opa’s en oma’s, buren of b.v. de oppas zijn.

Spel op Maat Naarden

Een vrijwilliger komt bij jou thuis om jou en jouw kind te helpen bij het spelen én het leren van de Nederlandse taal.

Kinderwerk

Het Kinderwerk helpt kinderen tot 12 jaar bij hun ontwikkeling. We organiseren leerzame en leuke activiteiten voor kinderen in onze wijkcentra en ondersteunen ouders bij de opvoeding.

Jongerenwerk

Heb jij problemen waar je het thuis of op school niet over kan hebben? Onze jongerenwerkers zijn er voor je. Ook als je iets leuks wilt doen of organiseren bij jou in de wijk of in het jongerencentrum.

Cursussen voor kinderen

Versa Welzijn biedt diverse cursussen voor kinderen om hen sterker te maken en hun zelfvertrouwen te vergroten. Soms geven we deze cursussen samen met andere organisaties.

Hulp bij opvoeding

Versa Welzijn kan ouders en verzorgers hulp bieden bij alledaagse opvoedvragen. We bieden samen met andere organisaties advies, cursussen, taal- en ontwikkelingsondersteuning.