Mama Café - Ouders van betekenis Hilversum Zuidoost en Oost

Wat is het Mama Café – Ouders van Betekenis?

Dit is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor alle opvoeders met kinderen van 0 t/m 4 jaar. Je zet je met liefde en energie in voor de opvoeding van je kind(eren). Maar soms heb je vragen of gewoon behoefte aan contact met andere opvoeders van kleine kinderen. Komt dit je bekend voor? Dan kun je terecht bij het Mama Café – Ouders van Betekenis, een initiatief van Versa Welzijn.

Bij het Mama Café – Ouders van Betekenis kom je met alle opvoeders bij elkaar om ervaringen te delen en elkaar te helpen. Dit kunnen vaders, moeders, opa’s en oma’s, buren of bijvoorbeeld de oppas zijn. Je leert uiteindelijk het meest van mensen die hetzelfde meemaken als jij. Soms nodigen we een professional uit om een onderwerp wat verder uit te leggen. Dan doen we alleen als jullie als ouders daarom vragen.

Voor wie is het Mama Café – Ouders van Betekenis?

Alle ouders en opvoeders met kinderen van 0 t/m 4 jaar in Hilversum die vragen hebben over de opvoeding en op zoek zijn naar sociale contacten, kunnen meedoen met de bijeenkomsten. Je zit nergens aan vast; je kunt dus zo vaak komen als je nodig hebt of fijn vindt. Kom ontdekken, ontmoet ouders en laat de kinderen gezellig samen spelen!

Vaak ontstaan uit de ontmoetingen weer nieuwe initiatieven. Wie weet kun jij er straks aan één meedoen en weer andere ouders helpen.

Waar & Wanneer

Kosten

Het Mama-café – Ouders van Betekenis is gratis.

Informatie en aanmelden

Wil je eerst nog wat meer weten of je gelijk aanmelden? Neem contact op met: