Waarmee kunnen we je helpen?

Versa Welzijn kan je op veel verschillende gebieden ondersteunen. Wat wij doen verschilt per gemeente. Je kunt hieronder jouw gemeente kiezen en aangeven waar jouw hulpvraag over gaat (het thema). Ook kun je zoeken op een trefwoord.

Filters

Sla filters over

Zoeken

Gemeente

Thema's

Filters:

Hulp aan Oekraïners

We krijgen veel vragen van mensen die iets willen doen voor de mensen die Oekraïne moeten ontvluchten. Daarom hierbij een…

Ontmoeting

Vind je het leuk om andere mensen te ontmoeten? Om samen iets te doen? Of ben je op zoek naar mensen die in dezelfde situatie zitten als jij? Bij ons kun je op verschillende manieren in contact komen met anderen.

Vrijwilligerswerk

Wil jij graag iets doen voor een ander, nieuwe dingen leren én nieuwe mensen leren kennen? Word dan vrijwilliger! Vrijwilliger…

Zelf iets organiseren?

Wil je zelf graag een activiteit organiseren? Heb je een leuk idee voor je straat of buurt? Wij kunnen je ondersteunen bij het uitwerken van je plannen.

Verliespunt

Bij het Verliespunt in Eemnes kun je in de warme sfeer van een café open praten over de dood en over rouw. Zo help je jezelf en anderen met het verwerken van verlies.

Parkinson Café

Het Parkinson Café het Gooi biedt ontmoeting, gezelligheid en informatie aan mensen met de ziekte van Parkinson uit de Gooi en Vechtstreek. Ook hun mantelzorgers zijn welkom.

Oogcafé

Het Oogcafé in Huizen biedt ontmoeting, gezelligheid en informatie aan mensen uit de Gooi en Vechtstreek die problemen hebben met het zien. Ook hun mantelzorgers zijn welkom.