Waarmee kunnen we je helpen?

Versa Welzijn kan je op veel verschillende gebieden ondersteunen. Wat wij doen verschilt per gemeente. Je kunt hieronder jouw gemeente kiezen en aangeven waar jouw hulpvraag over gaat (het thema). Ook kun je zoeken op een trefwoord.

Filters

Sla filters over

Zoeken

Gemeente

Thema's

Filters:

Maatschappelijk Werk

Soms zijn er situaties waar je zelf niet uitkomt. Ook niet met hulp van familie of anderen uit je omgeving. Dan kun je terecht bij het Maatschappelijk Werk.

Mamacafé – Huizen

Vind je het leuk om andere (bijna) moeders te ontmoeten en te praten over wat je meemaakt? Dan ben je van harte welkom in het Mamacafé! Ook (aanstaande) vaders zijn natuurlijk van harte welkom!

Opstap en Opstapje

Heeft jouw kind hulp nodig bij zijn of haar (taal)ontwikkeling? Opstapje is voor ouders en kinderen van 2 -4 jaar en Opstap voor ouders en kinderen in groep 1 en 2

Kinderwerk

Het Kinderwerk helpt kinderen tot 12 jaar bij hun ontwikkeling. We organiseren leerzame en leuke activiteiten voor kinderen in onze wijkcentra en ondersteunen ouders bij de opvoeding.

Jongerenwerk

Heb jij problemen waar je het thuis of op school niet over kan hebben? Onze jongerenwerkers zijn er voor je. Ook als je iets leuks wilt doen of organiseren bij jou in de wijk of in het jongerencentrum.

Cursussen voor kinderen

Versa Welzijn biedt diverse cursussen voor kinderen om hen sterker te maken en hun zelfvertrouwen te vergroten. Soms geven we deze cursussen samen met andere organisaties.

Hulp bij opvoeding

Versa Welzijn kan ouders en verzorgers hulp bieden bij alledaagse opvoedvragen. We bieden samen met andere organisaties advies, cursussen, taal- en ontwikkelingsondersteuning.

Opvoedcursussen

Twijfel je hoe je moet omgaan met bepaald gedrag van je kind? Wil je meer leren over opvoeden? Met andere ouders ervaringen delen? Dan is een opvoedcursus misschien iets voor jou.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur vergoedt het lesgeld of de contributie voor kinderen van 0 tot 18 jaar als hun ouders dat niet kunnen.

Schoolmaatschappelijk werk

Scholen kunnen van schoolmaatschappelijk werkers advies en begeleiding krijgen bij (het signaleren van) problemen van hun leerlingen. Schoolmaatschappelijk werk helpt problemen op te lossen en (vaak grotere) problemen te voorkomen.