Jongeren

  • Heb je een leuk idee voor een activiteit, maar weet je niet goed hoe je het moet aanpakken?
  • Zit je ergens mee en kun je er thuis niet over praten?
  • Zoek je iets leuks te doen bij jou in de buurt?
  • Heb je problemen met geld en je administratie?
  • Heb je een verstandelijke beperking en zoek je iets leuks om te ondernemen?

Je kunt met al je vragen terecht bij sociaal werkers/jongerenwerk. Versa Welzijn ondersteunt en helpt jongeren bij dingen die voor jou belangrijk zijn. Zo kun je bij ons terecht voor maatschappelijk werk, hulp bij administratie, huiswerkbegeleiding of assertiviteitstrainingen. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan interessante, leerzame en sportieve activiteiten. Veel van deze activiteiten worden georganiseerd in jongerencentra door en met jongeren.

Wat is (ambulant) jongerenwerk?

Sociaal werkers/jongerenwerk vind je bij jou in de wijk op straat en in de jongerencentra. Je kunt bij hen terecht met al je vragen en problemen. Ook kunnen ze je helpen als je zelf een activiteit wil organiseren.
In Wijdemeren biedt Versa Welzijn geen jongerenwerk.
Meer informatie over (ambulant) jongerenwerk…

Jongerencentra

In de jongerencentra van Versa Welzijn vind je sociaal werkers/jongerenwerk, kun je andere jongeren ontmoeten, kun je meedoen aan activiteiten of deze zelf organiseren.
In Wijdemeren heeft Versa Welzijn geen jongerencentra. Jongeren uit Bussum en Muiden kunnen terecht in jongerencentrum Scan in Naarden.
Meer informatie over jongerencentra…

Zoek een activiteit bij jou in de buurt

Wil je zelf een activiteit organiseren of zoek je iets bij jou in de buurt? Ook zijn er activiteiten speciaal voor jongeren met een verstandelijke beperking. 
Zoek een activiteit bij jou in de buurt…

Hulp & Advies

Soms kun je wel wat ondersteuning gebruiken. Versa Welzijn biedt verschillende vormen van ondersteuning aan jongeren, van maatschappelijk werk tot hulp bij de administratie.
Meer informatie over hulp & advies…

Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds

Het jeugdsportfonds en het jeugdcultuurfonds creëren kansen voor jongeren die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging of les kunnen volgen aan een culturele instelling. Je kunt bij sociaal werkers van Versa Welzijn terecht voor een aanvraag.
Meer informatie over het jeugdsportfonds en het jeugdcultuurfonds…

Groene verbinding Huizen

De Groene Verbinding omvat een aantal moestuinen in Huizen, waaronder de Daktuin achter jongerencentrum Connect, waar buurtbewoners van alle leeftijden samen kunnen tuinieren.
Meer informatie over de groene verbinding in Huizen…

P.S. Jongerenwerk Amersfoort

Per 1 januari 2017 voert Versa Welzijn het jongerenwerk in Amersfoort Vathorst en Hooglanderveen niet meer uit. Kijk voor meer informatie op www.indebuurt033.nl.

 banner-blauw-vervolgpagina-170x200


Zou u willen aangeven uit welke woonplaats u komt?
Dit helpt ons om u van de juiste informatie te voorzien.