Wijkcentrum Uit-Wijk

Wijkcentrum Uit-Wijk is een sociaal-cultureel en educatief centrum waar veel vrijwillige medewerkers actief zijn. Zij organiseren allerlei activiteiten en staan achter de bar in de ontmoetingsruimte. Uit-Wijk is er niet alleen voor deelnemers van cursussen en andere activiteiten, maar ook voor wie het gezellig vindt om zomaar langs te komen voor een kopje koffie in de ontmoetingsruimte.

De samenleving verandert en dat vraagt om een andere manier van denken en werken. De buurtbewoner en zijn eigen kracht staan hierin centraal. We nodigen bewoners dan ook van harte uit om activiteiten te organiseren voor sociale samenhang in de buurt en een prettige leefomgeving. Initiatieven krijgen ondersteuning bij het organiseren en uitvoeren.

Het wijkcentrum wordt deels gerund door vrijwilligers. Zij maken het mogelijk dat er activiteiten kunnen plaatsvinden in Uit-Wijk en helpen onder andere met het onderhoud van het gebouw. Wilt u graag als vrijwilliger achter de bar staan, bij het onderhoud helpen of andere activiteiten organiseren? Kom eens langs. Ook als u gewoon nieuwsgierig bent, bent u van harte welkom.

Beheerder

Beppie Bon, bbon@versawelzijn.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 12.00 uur, van 13.00 – 16.30 uur en van 19.00 – 23.00 uur.

Verhuurmogelijkheden

Het is mogelijk om ruimte te huren in Uit-Wijk voor vergaderingen, workshops en activiteiten.
Neem voor meer informatie contact op met de beheerder.

Medewerkers

Hier kun je zien welke medewerkers van Versa Welzijn in Gooise Meren werken.