Sociaal Wijkteam Laren – Hulp voor jou of voor een ander

Maak jij je ook weleens zorgen over iemand bij jou in de straat? Of over iemand die je weleens tegenkomt in de buurt in Laren? Je voelt op de een of andere manier dat het niet zo goed gaat met deze persoon, maar je weet niet hoe je kunt helpen. Of ben je misschien zelf diegene die hulp zoekt of die een beetje eenzaam is?

In beide gevallen kun je je verhaal kwijt bij het Sociaal Wijkteam Laren. Dat team bestaat uit sociaal werkers van Versa Welzijn en wijkverpleegkundigen van Amaris of Vivium.

Wat doet het Sociaal Wijkteam?

Als jij een vraag hebt over het welzijn van jezelf of iemand anders, kun je die delen met het Wijkteam. Zij kijken met jou of er mensen of organisaties zijn die kunnen helpen. Samen met jou zoeken we naar oplossingen die passen bij de situatie. Het Sociaal Wijkteam luistert graag, geeft advies en helpt je verder. Je bent van harte welkom!

Melding doen

Wil jij hulp aanvragen voor jezelf of voor een ander? Weet dan in elk geval dat dat al een heel goed begin is. Samen met het Sociaal Wijkteam ga je daarna snel aan de slag.

Je kunt je melding doorgeven via e-mail: sociaalwijkteam@laren.nl, of telefonisch via 035 303 46 27 (bereikbaar op di, woe en do van 09.00-16.00 uur).

Persoonlijk gesprek

Wil je liever een persoonlijk gesprek? Op donderdagmiddagen tussen 13.00 en 14.00 uur kun je binnenlopen in het Brinkhuis in Laren, Brink 29.

Informatie en contact

Spoed