Sociaal Wijkteam Eemnes – Hulp voor jou of voor een ander

Maak jij je ook weleens zorgen over iemand bij jou in de straat? Of over iemand die je weleens tegenkomt in de buurt in Eemnes? Je voelt op de een of andere manier dat het niet zo goed gaat met deze persoon, maar je weet niet hoe je kunt helpen. Of ben je misschien zelf diegene die hulp zoekt of die een beetje eenzaam is?

In beide gevallen kun je je verhaal kwijt bij het Sociaal Wijkteam Eemnes. Dat team bestaat uit sociaal werkers van Versa Welzijn en wijkverpleegkundigen van Amaris of Vivium.

Wat doet het Sociaal Wijkteam?

Als jij een vraag hebt over het welzijn van jezelf of iemand anders, kun je die delen met het Wijkteam. Zij kijken met jou of er mensen of organisaties zijn die kunnen helpen. Samen met jou zoeken we naar oplossingen die passen bij de situatie. Het Sociaal Wijkteam luistert graag, geeft advies en helpt je verder. Je bent van harte welkom!

Melding doen

Wil jij hulp aanvragen voor jezelf of voor een ander? Weet dan in elk geval dat dat al een heel goed begin is. Samen met het Sociaal Wijkteam ga je daarna snel aan de slag.

Je kunt je melding doorgeven via e-mail: sociaalwijkteam@eemnes.nl, of telefonisch via 035 303 46 06 (bereikbaar op di, woe en do van 09.00-16.00 uur).

Gaat je melding over jongeren of zijn er jongeren bij betrokken, neem dan contact op met het Jeugd- en Gezinsteam via 035 799 41 62.

Persoonlijk gesprek

Wil je liever een persoonlijk gesprek? Op dinsdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur kun je binnenlopen in het Huis van Eemnes, Noordersingel 4.

Informatie en contact

Spoed