Sociaal Wijkteam Blaricum – hulp voor jou of voor een ander

Maak jij je ook weleens zorgen over iemand bij jou in de straat? Of over iemand die je weleens tegenkomt in de buurt in Blaricum? Je voelt op de een of andere manier dat het niet zo goed gaat met deze persoon, maar je weet niet hoe je kunt helpen. Of ben je misschien zelf diegene die hulp zoekt of die een beetje eenzaam is?

In beide gevallen kun je je verhaal kwijt bij het Sociaal Wijkteam Blaricum. Dat team bestaat uit sociaal werkers van Versa Welzijn en wijkverpleegkundigen van Amaris of Vivium.

Wat doet het Sociaal Wijkteam?

Als jij een vraag hebt over het welzijn van jezelf of iemand anders, kun je die delen met het Wijkteam. Zij kijken met jou of er mensen of organisaties zijn die kunnen helpen. Samen met jou zoeken we naar oplossingen die passen bij de situatie. Het Sociaal Wijkteam luistert graag, geeft advies en helpt je verder. Je bent van harte welkom!

Melding doen

Wil jij hulp aanvragen voor jezelf of voor een ander? Weet dan in elk geval dat dat al een heel goed begin is. Samen met het Sociaal Wijkteam ga je daarna snel aan de slag.

Je kunt je melding doen via e-mail op sociaalwijkteam@blaricum.nl of bellen naar 035 750 41 38. Als er niet wordt opgenomen, bellen we je binnen 48 uur terug. Kan jouw melding niet wachten? Neem dan contact op met 112 of Veilig Thuis. Met Veilig Thuis kun je ook chatten.

Persoonlijk gesprek

Op dinsdagmiddag tussen 12.30 en 13.30 uur kun je voor een persoonlijk gesprek binnenlopen bij de Blaercom. Natuurlijk kun je ook telefonisch of per e-mail met ons overleggen.

Informatie en contact

Spoed