(Boodschappen)PlusBus

Ben jij een 55+’er en heb je zin om met een groepje iets leuks te doen? Denk dan eens aan de (Boodschappen) PlusBus! Deze bus is een idee van Versa Welzijn en het Nationaal Ouderenfonds.

Wat is de PlusBus?

Versa Welzijn organiseert met de PlusBus gezellige groepsuitjes voor 55+’ers. Er zijn 3 bussen; in Gooise Meren, in Huizen en in Weesp. We maken uitstapjes naar musea, markten, restaurants, evenementen, natuurgebieden, winkelcentra en nog veel meer.

We hebben een speciaal programmaboekje. Daarin staat precies wat we wanneer gaan doen en wat het kost. Elke 2 maanden komt er een nieuw boekje uit. Deelnemers krijgen dit boekje thuis. De boekjes kun je op deze pagina vinden. Als je dit niet handig vindt, kun je ook naar ons bellen. Dan zorgen we ervoor dat je er een thuis krijgt.

Hoe werkt de PlusBus?

We sturen je niet zomaar op pad. Tijdens het hele uitstapje met de bus gaan er vrijwilligers mee. Er is een begeleider bij en ook de chauffeur helpt. Samen zorgen ze voor een fijne, gezellige en veilige dag. Ze ondersteunen je als je dat nodig hebt, ook bij het de bus in- en uitstappen.

Tijdens een uitstapje kan maximaal 1 deelnemer met een inklapbare rolstoel mee. Soms is het nodig dat er zelf voor een begeleider wordt gezorgd. Wil je weten hoe dit zit, bel dan naar een van de onderstaande telefoonnummers. Voor rollators is meer ruimte, omdat die kleiner zijn.

Programmaboekjes

Meer informatie

Sponsoren PlusBus Weesp/Driemond