Belbus Huizen

Ben jij al wat ouder of heb je een beperking? Heb je geen eigen vervoer en kun je niet met het openbaar vervoer mee? Dan kun je als inwoner van Huizen de Belbus van Versa Welzijn inschakelen.

Wat is de Belbus van Versa Welzijn?

De Belbus is een bus die niet op vaste tijden rijdt, zoals een gewone bus. De Belbus rijdt ‘op bestelling’. Als je een afspraak hebt gemaakt, haalt de Belbus je thuis op. Hij zet je af waar je moet zijn. En als je wilt, halen we je ook weer op. Als het nodig is, helpen we je met in- en uitstappen.

Voor wie is de Belbus?

De Belbus is voor inwoners van Huizen die wat ouder zijn of een beperking hebben. Je reist alleen of met maximaal 7 anderen. Je hebt voor de Belbus geen taxipas nodig.

Praktische informatie

Waar rijdt de Belbus naartoe?

De Belbus rijdt naar alle adressen in de gemeenten Huizen, Blaricum, Laren, Naarden, Bussum en Eemnes.

Je kunt met de Belbus niet alleen naar afspraken met de dokter of de tandarts, je mag hem ook gebruiken voor leuke dingen. Bijvoorbeeld voor een bezoekje aan familie of vrienden, voor een middagje bioscoop of een gezellige ochtend in het wijkcentrum.

Wanneer rijdt de Belbus?

Op werkdagen ’s morgens van 8.30 – 12.00 uur en ’s middags van 13.00 – 17.00 uur.

Kosten

Je betaalt voor de Belbus een kleine bijdrage. Prijzen per rit vanaf 1-4-2022:

Je betaalt de chauffeur contant. Je kunt ook tegoedbonnen kopen bij Versa Welzijn.

Reserveren en annuleren

Wil je zeker zijn van een rit, reserveer dan op tijd. Er is maar één Belbus. Heb je gereserveerd en kun je toch niet mee? Laat het ons dan snel weten. Er is dan weer plek voor iemand anders.

Je kunt reserveren door te bellen naar (035) 528 82 66 (maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 12.30 uur).