Hulp & Advies

  • Heeft u persoonlijke problemen en weet u niet hoe u deze alleen moet oplossen?
  • Vindt u het moeilijk om uw administratie op orde te houden?
  • Bent u eenzaam en wilt u hulp om dat te veranderen?
  • Wilt u langer thuis blijven wonen, maar kunt u daarbij ondersteuning gebruiken?
  • Wilt u graag meer bewegen, maar is het moeilijk om de eerste stap te zetten?

Sociaal werkers van Versa Welzijn bieden ondersteuning aan mensen van jong tot oud die een steuntje in de rug nodig hebben, zodat zij kunnen meedoen in de samenleving en zo lang mogelijk zelfstandig kunnen zijn. Sociaal werkers kennen de problemen van mensen. Ze zijn deskundig en denken met u mee om te komen tot oplossingen. Zij kunnen u helpen, zonder dat u de regie over uw leven verliest en tot u zelf weer verder kunt.

Maatschappelijk werk

Met al uw persoonlijke problemen kunt u terecht bij het maatschappelijk werk. Sociaal werkers/maatschappelijk werk geven vertrouwelijk ondersteuning en helpen u op weg met wat u nodig heeft om zelf de problemen aan te pakken.
Meer informatie over maatschappelijk werk…

Administratieve en financiële hulp

Versa Welzijn kan u op verschillende wijze ondersteunen om uw administratie en financiën op orde te krijgen, van een gesprek met een sociaal-juridisch dienstverlener tot het formulierenspreekuur.
Meer informatie over administratieve en financiële hulp…

Wonen-welzijn-mantelzorgondersteuning

Sociaal werkers/wonen-welzijn-mantelzorgondersteuning kunnen u ondersteuning bieden, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen of, als u mantelzorger bent, de zorg voor een ander zo lang mogelijk vol kunt houden.
Meer informatie over wonen-welzijn-mantelzorgondersteuning…

Meer hulp en advies

Versa Welzijn biedt ondersteuning bij uiteenlopende problemen, van burenruzie en eenzaamheid tot opvoedondersteuning. Kijk voor een overzicht in het linkermenu. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Op deze pagina vindt u alle problemen waarmee u bij ons terecht kunt.

 banner-blauw-vervolgpagina-170x200


Zou u willen aangeven uit welke woonplaats u komt?
Dit helpt ons om u van de juiste informatie te voorzien.