Hulp & Advies

Versa Welzijn biedt ondersteuning bij uiteenlopende problemen. Wij bieden onder andere thuishulp en hulp bij een burenruzie. Maar we helpen mensen ook die eenzaam zijn of opvoedondersteuning nodig hebben. Ons aanbod is zeer divers. Kijk voor een overzicht in het linkermenu.

Zelfredzaamheid

Versa welzijn kan u helpen met het verbeteren van uw zelfredzaamheid. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld activiteiten, die u helpen als u kampt met eenzaamheid of hulp bij uw administratie. We helpen ook met zorg en thuishulp en bieden graag de helpende hand bij een burenruzie. Maar ook voor een gezellige ontmoeting in een buurthuis bij u in de buurt, kunt u bij ons terecht. Wij staan u graag bij.

  • Heeft u persoonlijke problemen, zoals een burenruzie, en weet u niet hoe u deze alleen moet oplossen?
  • Vindt u het moeilijk om uw administratie op orde te houden?
  • Bent u eenzaam en wilt u hulp om dat te veranderen?
  • Wilt u uw zelfredzaamheid verbeteren of langer thuis blijven wonen, maar kunt u daarbij ondersteuning zoals thuishulp gebruiken?
  • Wilt u graag meer bewegen, maar is het moeilijk om de eerste stap te zetten?

Sociaal werkers van Versa Welzijn bieden ondersteuning aan mensen van jong tot oud die een steuntje in de rug nodig hebben, zodat zij kunnen meedoen in de samenleving en zo lang mogelijk zelfstandig kunnen zijn. Sociaal werkers kennen de problemen van mensen. Ze zijn deskundig en denken met u mee om te komen tot oplossingen. Zij kunnen u helpen, zonder dat u de regie over uw leven verliest en tot u zelf weer verder kunt.

Ik zoek hulp

Kunt u op deze pagina of in het linkermenu niet vinden wat u zoekt? Op de Ik zoek hulp pagina vindt u alle problemen waarmee u bij ons terecht kunt.

Kunnen wij je helpen?