Wijkcentrum ’t Vuronger

’t Vuronger ligt in het hart van het Oude Dorp en omliggende wijken. In ’t Vuronger worden veel activiteiten georganiseerd voor alle leeftijdsgroepen. Eigen initiatieven vanuit de buurt zijn van harte welkom en worden door ons graag ondersteund.

Het wijkcentrum beschikt over een zeer gezellige ontmoetingsruimte met bar, een grote zaal waar activiteiten voor ongeveer 50 mensen kunnen worden georganiseerd, een geef en neem winkel, vergader- en activiteitenruimtes. De bar is open voor cursisten, maar ook voor degenen die gewoon gezellig iets willen komen drinken, of een kaartje leggen.

Voorzieningen op het gebied van toegankelijkheid

Het wijkcentrum is rolstoelvriendelijk, beschikt over een mindervalide toilet, een oplaadpunt voor scootmobiels en de grote zaal beschikt over een ringleiding voor slechthorenden.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 15.00 uur *

*) de openingstijden kunnen afwijken, afhankelijk van de per dag wisselende activiteiten.

Beheerder

Fred van der Plas, fplas@versawelzijn.nl, 06 13 96 58 48

Medewerkers

Bekijk hier welke medewerkers van Versa Welzijn in Huizen werken.

Activiteiten

Of bekijk hier het overzicht:

Verhuurmogelijkheden

Er zijn mogelijkheden om een ruimte in het wijkcentrum te huren, echter niet voor verjaardagen, feesten en partijen. Informatie over de verhuurmogelijkheden kun je krijgen bij de beheerder.

Barruimte:
Oppervlakte: 64 – 95 m²
Capaciteit: maximaal 40 personen

Geef en Neem Winkel:
Oppervlakte: 40 m²
Capaciteit: maximaal naast personeel 4 personen in de winkel.
Geef je spulletjes of kleding een tweede leven i.p.v. weg te gooien. Je mag zelf ook iets uitkiezen als je het leuk vindt. Vanzelfsprekend moeten de ingebrachte spullen niet kapot of heel erg versleten zijn.

Grote zaal:
Oppervlakte: 84 m²
Capaciteit: maximaal 50 personen

Vergaderruimte:
Oppervlakte: 35 m²
Capaciteit: maximaal 12 personen