Wijkcentrum De Palmpit

De Palmpit is een bruisend wijkcentrum voor ontmoeting en activiteiten voor jong en oud, gevestigd in het appartementencomplex de Heul. Het centrum beschikt over een ontmoetingsruimte annex biljartgelegenheid, cursusruimtes en een terras.

Men kan binnenlopen of op het terras zitten om, onder het genot van een drankje en een hapje, gezellig een praatje te maken. Of men kan deel nemen aan één of meerdere activiteiten zoals lezingen, bingo, muzikale middagen, cursussen, hobbyclubs (patchwork, biljarten, creaclub, klaverjassen, ed.).

Wekelijks (m.u.v. de maanden juli en augustus) vindt op dinsdagavond tussen 17.00 en 19.00 uur de open eettafel plaats. Iedereen kan inschrijven voor de maaltijd: bewoners van de Heul, buurtbewoners etc. Het is een leuke manier om samen met elkaar een goede maaltijd in gezelschap met anderen te genieten!

De dagelijkse leiding over het wijkontmoetingscentrum is in handen van een vrijwillige beheercommissie, die ondersteund wordt door Versa Welzijn. Elke drie maanden verschijnt Wijkkrant ‘Rondom de Palmpit’. De wijkkrant heeft een oplage van 2000 stuks en bevat actuele informatie.

Beheerder

Je kunt rechtstreeks bellen naar de gastvrouwen en –heren in De Palmpit, op werkdagen van 10.00 – 16.00 uur.

Activiteiten

Bekijk de activiteiten die Versa Welzijn en andere organisaties organiseren in de Palmpit op www.depalmpitbussum.nl