Voluit Leven - In contACT met jezelf

Deze training gaat over zelfcompassie en mentale flexibiliteit. ACT staat voor Acceptance & Commitment Therapy, dat wil zeggen Acceptatie en Toewijding. Deze gedragstherapie helpt je om op een flexibele manier om te gaan met de obstakels die je tegenkomt, zodat je kan blijven investeren in dingen die je écht belangrijk vindt.

Pijn, verdriet, stress, onzekerheid en tegenslagen horen bij het leven. Je hoeft niet perfect of klachtenvrij te zijn om meer het leven te leiden wat jij wilt.

Waar gaan we het over hebben?

De training gaat over minder vechten met jouw gedachten, gevoelens en angsten en meer gaan leven naar jouw waarden. Wat vind jij werkelijk belangrijk in je leven? Wat zijn je dromen en verlangens?

Wat leer je in de training?

Hoe werkt de training?

De training bestaat uit: psycho-educatie, gespreks- en ervaringsgerichte oefeningen en het maken van thuisopdrachten. De trainers hebben een ACT diploma.

Voor wie is de training?

Ben jij 18 jaar of ouder, woon je in het Gooi of de Vechtstreek en wil je leren om meer zaken te aanvaarden en met aandacht te leven? Dan zit je bij deze training goed.

Wanneer en waar?

Je kunt op verschillende plaatsen in de regio Gooi en Vechtstreek terecht voor de training In contACT met jezelf. Soms moet je even wachten tot we genoeg deelnemers hebben om een groep te vullen (minimaal 6 en maximaal 10). Als dat zo is, zeggen we dat bij je aanmelding. Er zijn 6 bijeenkomsten van 2 uur en een follow-up bijeenkomst. Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst is er een vrijblijvende informatiebijeenkomst.

Kosten

De training kost 45 euro. Dit is inclusief de boeken Vrij zijn kun je leren en Uit liefde voor jezelf én het gebruik van de ACT-guide-app.

Meer informatie en aanmelden

Voor vragen of meer informatie bel je met Herjan Gerlings 06 45 54 64 52 of met Han Baeten 06 12 82 18 93.

Om je aan te melden stuur je een e-mail naar: groepswerk@versawelzijn.nl. Vermeld je naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer.