FIXbrigade

We weten allemaal dat we energie moeten besparen. We zitten midden in een crisis en we moeten ook nog aan het milieu denken. Als je je huis wilt isoleren, kan dat best lastig zijn. En duur. Gelukkig levert het vaak ook geld op. En je kunt hulp krijgen van de FIXbrigade van Versa Welzijn. De brigade vertelt je hoe je de isolatie het beste kunt aanpakken én voert dat plan vervolgens ook uit. De FIXbrigade werkt op dit moment in Weesp en in de gemeente Huizen.

Energietoeslag en dan?

Als je een kleine portemonnee en een hoge energierekening hebt, kun je vaak hulp krijgen van de overheid. Misschien heb je bijvoorbeeld al energietoeslag gekregen? Die toeslag helpt je om je rekening te betalen, maar is het niet beter om die sowieso lager te krijgen? De FIXbrigade kan je helpen om je stookkosten te verlagen. En minstens zo belangrijk: je huis wordt er vaak een stuk comfortabeler van!

Wat doet de FIXbrigade van Versa Welzijn?

De FIXbrigade geeft raad én doet kleine isolatieklussen bij jou thuis, zoals bijvoorbeeld:

Hoe werkt de FIXbrigade?

Als je je aanmeldt, bespreken we met je of je in aanmerking komt voor hulp van de brigade. Als dat zo is, bellen zij je binnen een paar weken. Meestal belt de projectleider. Die stelt je een paar vragen en maakt een afspraak met je om in jouw huis te komen kijken. Zo weet de brigade wat er in jouw woning nodig is aan isolatie. Daarna spreken we met je af wanneer de FIXbrigade langskomt om de klus te klaren.

Kosten

Meestal is alles wat de FIXbrigade doet en gebruikt gratis. Vraag het voor de zekerheid altijd even na!

Meer informatie en contact

FIXbrigade, Jerrel Oron, opbouwwerker Duurzaamheid/Energietransitie is bereikbaar via e-mail joron@versawelzijn.nl of telefoon 06 82 86 04 23.