Buur Zoekt Buur – Hilversum

Wat is Buur Zoekt Buur (BZB)?

Je krijgt een telefoontje of je een paar boodschappen wilt doen voor iemand in de buurt die dat zelf even niet kan … Zou je dat dan doen? Is jouw antwoord JA, dan ben je niet de enige. Heel veel mensen willen graag iets doen voor mensen in de buurt. Maar hoe weet je wie je moet bellen of wie in jouw buurt hulp nodig heeft? Daarvoor is Buur Zoekt Buur (BZB) van Versa Welzijn. Wij brengen vraag en aanbod van buurtbewoners bij elkaar.

Waarvoor kun je bij Buur Zoekt Buur terecht?

Buur Zoekt Buur is er voor kleine klusjes en kortdurende hulp. Bijvoorbeeld voor een boodschap, de hond een keer uitlaten, een lamp vervangen, of ergens naartoe gebracht worden. Als jouw vraag niet geschikt is voor Buur Zoekt Buur, dan helpt de BZB-bemiddelaar je verder.

Maar ook als je behoefte hebt aan een praatje, samen met iemand uit de buurt wilt wandelen of naar de film wilt, of je straat wilt opknappen, een buurtfeest wilt organiseren, kun je bij ons terecht.

Hoe werkt Buur Zoekt Buur?

Informatie en aanmelden

Buur Zoekt Buur is onderdeel van Versa Vrijwillige Thuishulp. Wil je meedoen? Stuur een e-mail naar buurzoektbuur@versawelzijn.nl of bel 035 625 00 00, ma t/m vrij van 10-13 uur.