Start ’30 dagen gezonder’ in Riebeeckkwartier, Hilversum

Donderdag 29 februari organiseren we de start van ’30 dagen gezonder’ voor inwoners in het Riebeeckkwartier, Hilversum. Met deze bijeenkomst in Buurthuis ZO-samen trappen we deze campagne af om buurtbewoners te helpen bij een gezonde(re) leefstijl.
Op de informatiemarkt, ook in het buurthuis, zijn verschillende organisaties aanwezig die je daarbij kunnen helpen. Hoe zorg je ervoor dat je meer beweegt? Of dat je minder snoept? Stiekem weten we wel hoe we gezonder zouden kunnen leven, maar dat ook daadwerkelijk doen is lastig.

De maand maart staat geheel in het teken van 30 dagen gezonder, en Versa Welzijn organiseert in de Riebeeck tal van activiteiten, met samenwerkingspartners, om inwoners hier op een makkelijke manier bij te helpen. Denk aan gezond en lekker koken, wandelen met de buurtsportcoach, Stoelfit en gezond boodschappen doen. Bekijk hier het complete overzicht van activiteiten:

De startbijeenkomst + informatiemarkt is van 9.30 uur tot uiterlijk 12.30 uur in buurthuis ZO-samen, Oosterengweg 44b, Hilversum. Meer informatie hierover bij Sandra Zamir, szamir@versawelzijn.nl, 06 3020 2481.