Seniorenmarkt  in het gemeentehuis Gooise Meren

Op zaterdag 30 september wordt van 9.30 tot 12.30 uur in het gemeentehuis te Bussum weer een seniorenmarkt gehouden. Het thema van de markt is vitaal ouder worden. Op de informatiemarkt presenteren instellingen, organisaties en bedrijven diensten en producten die voor senioren en mantelzorgers van belang zijn. Daarnaast zijn er diverse workshops, zoals valpreventie, Tai Chi, Qigong en Nordic walking, waar mensen aan deel kunnen nemen. Ook zijn er in de raadzaal diverse lezingen over ontwikkelingen rond wonen, zorg en welzijn. De toegang en koffie en thee zijn gratis.

Om 9.30 uur wordt de seniorenmarkt geopend door wethouder Barbara Boudewijnse

Senioren, mantelzorgers  en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom tussen 9.30 en 12.30 uur op de Brinklaan 35. Parkeren kan tegen betaling in de buurt.

Het doel van de markt is ouderen informeren over nieuwe ontwikkelingen en inspireren om zo lang mogelijk actief te blijven en vitaal oud te worden. Op de markt presenteren organisaties en bedrijven informatie over diensten en producten op het gebeid van gezondheid, wonen, vervoer, welzijn, zorg, zingeving, vrijetijdsbesteding en vrijwilligerswerk.

Wat is er te vinden op de informatiemarkt?

In de raadzaal korte lezingen van deskundigen over:

De vorige seniorenmarkt in 2022 was een groot succes. Ook dit jaar worden weer vele honderden bezoekers verwacht. De markt wordt georganiseerd door de seniorenraad Gooise Meren in samenwerking met de Bibliotheek, de gemeente, Versa en GGD.

Kijk voor het programma op : www.seniorenraadgooisemeren.nl