De levenslessen van Moussa

Het Jongerenwerk van Versa Welzijn Weesp/ Driemond organiseert vrijdag 26 mei voor het eerst een theatervoorstelling à la College Tour, in the city of Wesopa in Weesp. Onderwerp: De levenslessen van Moussa.

Moussa (36), is op 17-jarige leeftijd in Weesp komen wonen. Hij heeft zich van een kansarme positie in Marokko naar een kansrijke positie in Nederland weten te vechten. Als kind liep Moussa iedere dag langs de school waar hij zelf niet naar toe kon. Hij voelde zich minderwaardig en achtergesteld. Gaandeweg leerde Moussa dat school niet de enige manier is om succesvol te worden. Hij besloot te gaan leren van het leven en heeft met een flinke achterstand in een korte tijd zijn dromen waar kunnen maken. Is dit puur geluk? Is het hem aan komen waaien? Moussa is ervan overtuigd dat dit voor werkelijk iedereen haalbaar is. Hoe dan? Waar begin je? Hoe ga je om met tegenslagen?

Het jongerenwerk van Versa Welzijn denkt dat iedereen iets kan leren van Moussa zijn verhaal. Het is integer, bijzonder en puur. Wees welkom, kom luisteren naar Moussa zijn levenslessen en stel zelf vragen. Het belooft een enerverende avond te worden. Voor de inwoners met een kleine beurs zijn er vrijkaarten gereserveerd. Neem contact op met Isabelle. Vol = Vol.

Wat: Levenslessen van Moussa
Datum: vrijdag 26 mei 2023
Tijd: 20.00 – 22:00 uur
Leeftijd: Vanaf 12 jaar tot 80 jaar.
Kosten: 10 euro per persoon inclusief drankje
Locatie: Theater City of Wesopa, Herengracht 23, 1382 AG Weesp
Contact: Isabelle de Klerk, iklerk@versawelzijn.nl 06 26 92 55 39