600 straten vieren feest – Buitenspeeldag 2024 Hilversum


Op zaterdag 15 juni faciliteert de gemeente Hilversum een speciale versie van de Buitenspeeldagen. In Hilversum gaan allerlei groepjes bewoners, jong en oud, actief de straten versieren. Deze worden vervolgens afgesloten voor auto’s zodat kinderen lekker op straat kunnen spelen, inwoners elkaar kunnen ontmoeten en beter leren kennen. Een bijzondere feestelijke dag dit jaar omdat Hilversum jarig is, 600 jaar! Vanwege deze reden is het streven de Buitenspeeldag van 15 juni extra feestelijk en gezellig te maken door het opzetten van ongeveer 90 feestlocaties met diverse activiteiten, zoals (silent) disco’s, karaoke, maar ook Oudhollandse spellen en springkussens.

Zaterdag 15 juni wordt dus een extra feestelijke dag en krijgt het een speciale naam ‘600 straten vieren feest’. Om deze dag tot een waar spektakel te maken is uw hulp nodig! Op woensdag 13 maart 2024 is er een bijeenkomst voor oud en nieuwe deelnemers van de Buitenspeeldagen in de Raadzaal in het Raadhuis te Hilversum (Dudokpark 1) voor meer informatie. Aanvang 18:30 uur met koffie en thee. Graag aanmelden, kom allen! U bent van harte welkom aan te sluiten voor het delen van ervaringen en tips.

Tijdens de bijeenkomst zal u worden meegenomen in het ‘600 straten vieren feest’ spektakel en hoe u dit event voor jong en oud mogelijk kunt maken. U krijgt ook alle nodige informatie en voorwaarden van onze veiligheidsdiensten waar u rekening mee moet houden. En de wethouder zal ook aanwezig zijn. U kunt zich ook ter plekke inschrijven. Meer weten over de Buitenspeeldag: neem dan contact op met coördinator Lilian Martins. Tel: 06 13 96 57 84 of per email buitenspeeldaghsum@versawelzijn.nl.

Of kijk op www.600straatfeesten.nl.