Kinderactiviteiten

Versa Welzijn wil een bijdrage leveren aan de sociale en individuele ontwikkeling van (met name kwetsbare) kinderen. We ondersteunen deze kinderen op hun weg naar zelfstandigheid. Door middel van leerzame en leuke activiteiten leren kinderen hun kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen en respectvol omgaan met elkaar en hun omgeving.

Er zijn wekelijks cursussen, knutsel-, sport-, en spelactiviteiten in wijk- en buurtcentra en op straat. Ook werken we regelmatig samen met scholen en is er een speciaal aanbod in de schoolvakanties. Alle activiteiten worden begeleid door een professional met hulp van stagiaires en vrijwilligers.

Naast deze activiteiten, hebben we ook een aanbod voor kinderen die ondersteuning nodig hebben, zoals huiswerkbegeleiding en cursussen. Klik hier voor meer informatie over ondersteuning voor kinderen.

Wat is kinderwerk? – Hilversum, Bussum/Naarden

Sociaal werkers/ kinderwerk leveren een bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Het kinderwerk wil bereiken dat kinderen zelfstandig functioneren, verantwoordelijkheid leren dragen en zelfvertrouwen ontwikkelen.  Lees hier meer over het kinderwerk.

Zoek een activiteit bij mij in de wijk

Zoek in onze database Activiteiten en Cursussen naar een leuke activiteit voor uw kind bij u in de buurt.

Buitenspeeldag in Hilversum en Bussum

In Hilversum en Bussum organiseren bewoners van meerdere straten met ondersteuning van Versa Welzijn jaarlijks in juni de nationale buitenspeeldagen.

Vakantieactiviteiten

Tijdens de verschillende schoolvakanties worden diverse activiteiten georganiseerd van het huttenbouwen in Hilversum tot het jaarlijkse kinderfestival in Bussum. Kijk hier voor meer informatie over kindervakantieactiviteiten.

 

 banner-blauw-vervolgpagina-170x200


Zou u willen aangeven uit welke woonplaats u komt?
Dit helpt ons om u van de juiste informatie te voorzien.