FIXbrigade 

De slimste manier om energie te besparen en je energierekening te verlagen is je huis beter isoleren. De FIXbrigade van Versa Welzijn adviseert bewoners én voert maatregelen uit. De FIXbrigade is op dit moment werkzaam in Weesp en de gemeente Huizen.

Inwoners met een kleine portemonnee en een hoge energierekening krijgen hulp van de overheid. Wellicht heeft u ook een eenmalige energietoeslag gekregen. Met hulp van de FIXbrigade kan uw energierekening ook écht lager worden.

Wat doet de FIXbrigade?

De FIXbrigade adviseert én voert maatregelen uit. We zorgen voor kleine isolatiemaatregelen bij u thuis, zoals:

  • kitten van kieren,
  • tochtstrippen, radiatorfolie en/of brievenbusborstel aanbrengen
  • ledlampen installeren

Hoe werkt de FIXbrigade?

Als u zich heeft aangemeld en in aanmerking komt, bellen we u binnen een paar weken. Meestal belt de projectleider. Hij stelt een paar vragen en maakt een afspraak voor een woningopname.

Tijdens de woningopname komt de hoofdfixer kijken wat er in uw woning nodig is. Daarna maken we een vervolgafspraak voor wanneer de FIXbrigade langskomt. De fixers komen dan bij u thuis en brengen de besparende maatregelen aan.

Door deze maatregelen kunnen bewoners behoorlijk wat energie en geld besparen. En minstens zo belangrijk: uw huis wordt er vaak een stuk comfortabeler van!

Kosten?

De inzet en de materialen zijn in de meeste gevallen kosteloos. Vraag naar de voorwaarden bij Jerrel Oron.

Wilt u meer weten over de FIXbrigade?

Neem dan contact op met Jerrel Oron, Opbouwwerker Duurzaamheid/Energietransitie, joron@versawelzijn.nl, 06 82 86 04 23.

Kunnen wij je helpen?