Werken bij Versa Welzijn. Iets voor jou?

Wij werken samen in gebiedsgerichte teams én specialistenteams, staan voor kwaliteit van ons ambacht en werken en leren van en met elkaar.

Kiezen voor Versa Welzijn betekent kiezen voor een organisatie waarin je alle ruimte hebt je talent in te zetten, je te ontwikkelen, initiatieven te nemen en jezelf, met anderen, te overtreffen. Daar waar er al veel professionals mensen met problemen helpen, richten wij ons met name op talent en op de gemeenschap. In een wijk is al het talent aanwezig, mits je er oog voor hebt en het weet aan te boren! We hebben regelmatig openstaande vacatures (zie onder) op het gebied van sociaal werk, maatschappelijk werk of welzijnswerk.

Impressie?

Wil je een indruk krijgen van onze organisatie en onze werkwijze?

Vacatures

Het gaat om een tijdelijke vacature in verband met ziektevervanging tot uiterlijk 31-12-2023.
We zoeken een maatschappelijk werker die in samenwerking met het team en netwerkpartners de help je inwoners tot zelfregie te komen. In samenwerking met het team en netwerkpartners help je inwoners tot zelfregie te komen.

Lees hier meer over de vacature Sociaal werker Maatschappelijk werk

Ben jij de collega die onze financiële afdeling komt versterken voor 24 uur per week. Je belangrijkste opdracht is het ondersteunen van de gebiedsgerichte teams van sociaal werkers en vrijwilligers bij het aanvragen van subsidies, begroten van de teambudgetten, bewaken van de teambudgetten en verantwoorden van de subsidies. Ook het financiële team werkt Rijnlands, wat wil zeggen dat je binnen het team gezamenlijk tot besluiten komt.
Het financiële team bestaat uit zeven medewerkers.

Lees hier de vacature Financieel adviseur

Ben jij de collega die onze financiële afdeling komt versterken voor 24 uur per week. Je belangrijkste opdracht is het ondersteunen van de gebiedsgerichte teams van sociaal werkers en vrijwilligers bij het aanvragen van subsidies, begroten van de teambudgetten, bewaken van de teambudgetten en verantwoorden van de subsidies. Ook het financiële team werkt Rijnlands, wat wil zeggen dat je binnen het team gezamenlijk tot besluiten komt.
Het financiële team bestaat uit zeven medewerkers.

Lees hier de vacature Financieel adviseur-administrateur

Ben jij de collega die onze financiële afdeling komt versterken voor 20 tot 24 uur per week. Je belangrijkste opdracht is het vertalen van de financiële cijfers vanuit de boekhouding naar een begrijpelijke verslaglegging voor onze Rijnlands werkende teams. Ook het financiële team werkt Rijnlands, wat wil zeggen dat je binnen het team gezamenlijk tot besluiten komt. Het financiële team bestaat uit zeven medewerkers.

Lees hier de vacature Financieel administrateur

We zijn op zoek naar een sociaal werker die een passie heeft voor het professioneel werken met tieners en jongeren en affiniteit heeft met de straatcultuur en jeugdculturen. Als jongerenwerker werk je samen met een enthousiast multidisciplinair team in de wijk Hilversum Zuidwest.
In het specialistenteam jongerenwerk wordt aandacht besteed aan de ontwikkeling en innovatie van het vak.

Lees hier de vacature Sociaal werker Jongerenwerk Hilversum

Het Versa-team in Hilversum-Zuidwest zoekt voor zwangerschapsvervanging een sociaal werker Maatschappelijk werk met ervaring met collectief werken in de wijk voor 32 uur per week.
Zie Vacature zwangerschapsvervanging maatschappelijk werker 32 uur Hilversum

n Hilversum-Zuidwest is er een behoefte aan een stevigere sociale basis. In deze wijk zijn de twee grote uitdagingen:
• Gezond en gelukkig ouder worden in de wijk. In de wijk is relatief veel vergrijzing en voelen
veel ouderen zich alleen.
• Polarisatie tegengaan. In de wijk leven mensen met verschillende culturele achtergronden
veelal langs elkaar i.p.v. met elkaar en zijn er onderling spanningen.

Daarom zijn we op zoek naar 2 ervaren community builders/opbouwwerkers voor elk 16 uur per week (samen in totaal dus 32 uur)

Lees hier de vacature Community builders opbouwwerkers Hilversum

Versa Welzijn zoekt voor de gemeente Huizen per 1 maart 2023 een

Sociaal werker voor 17 uur p.w. bestaande uit: 6 uur wonen/welzijn/mantelzorgondersteuning (wwm) en11 uur preventief huisbezoek (phb) – Vacaturenummer: 23.01.05

Klik hier voor de vacature: 23.01.05 WWM en PHB Huizen

Ben jij de spin in het web? Versa Welzijn zoekt per 1 maart 2023 voor wijkcentrum Lopes Dias in Hilversum een

Sociaal verbinder – voor 25 uur per week – Vacaturenummer SV 23.01.04

Klik hier voor de vacature: Vacaturetekst sociaal verbinder

Sociaal Werker/Kinderwerk voor 16 uur per week – Vacaturenummer: SW/kw 22.12.36 (verlengde openstelling)

Team Weesp is per februari op zoek naar een kinderwerker. Kom jij ons team versterken?

Klik hier voor de vacature: Vacature Kinderwerker Weesp

Opbouwwerkers – open sollicitatie voor 24-36 uur
De komende periode komen enkele vacatures vrij voor opbouwwerk voor 24-36 uur. Binnenkort volgt meer info. Heb je al interesse? Stuur ons dan alvast een open sollicitatie met jouw motivatie, t.a.v. directiesecretariaat@versawelzijn.nl.

Open sollicitaties

Wij zijn altijd op zoek naar sociaal werkers met ervaring, lef en passie voor het vak. Als jij denkt dat jij en Versa een goede match zouden zijn, stuur dan een open sollicitatie met jouw motivatie naar directiesecretariaat@versawelzijn.nl. Vermeld wel dat het gaat om een open sollicitatie. Wij gaan graag met je in gesprek.