Werken bij Versa Welzijn. Iets voor jou?

Wij werken samen in gebiedsgerichte teams én specialistenteams, staan voor kwaliteit van ons ambacht en werken en leren van en met elkaar.

Kiezen voor Versa Welzijn betekent kiezen voor een organisatie waarin je alle ruimte hebt je talent in te zetten, je te ontwikkelen, initiatieven te nemen en jezelf, met anderen, te overtreffen. Daar waar er al veel professionals mensen met problemen helpen, richten wij ons met name op talent en op de gemeenschap. In een wijk is al het talent aanwezig, mits je er oog voor hebt en het weet aan te boren! We hebben regelmatig openstaande vacatures (zie onder) op het gebied van sociaal werk, maatschappelijk werk of welzijnswerk.

Impressie?

Wil je een indruk krijgen van onze organisatie en onze werkwijze?

Vacatures

Voor ons team in Hilversum-Oost zoeken we een ervaren en enthousiaste Sociaal verbinder GGZ. Je werkt voor en met de GGZ doelgroep van het Verbindingshuis in de wijk Hilversum Oost. Hierbij werk je nauw samen met de activiteitenbegeleiders van Sherpa en Kwintes en biedt laagdrempelige inloop- en ontmoetingsactiviteiten voor iedereen die psychische problemen heeft (gehad).
Lees hier de gehele vacaturetekst.

Voor ons team in Hilversum-Zuid zoeken we een kinderwerker. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging.
Lees hier de gehele vacature Sociaal werker/kinderwerker

Opbouwwerkers – open sollicitatie voor 24-36 uur
De komende periode komen enkele vacatures vrij voor opbouwwerk voor 24-36 uur. Binnenkort volgt meer info. Heb je al interesse? Stuur ons dan alvast een open sollicitatie met jouw motivatie, t.a.v. directiesecretariaat@versawelzijn.nl.

Open sollicitaties

Wij zijn altijd op zoek naar sociaal werkers met ervaring, lef en passie voor het vak. Als jij denkt dat jij en Versa een goede match zouden zijn, stuur dan een open sollicitatie met jouw motivatie naar directiesecretariaat@versawelzijn.nl. Vermeld wel dat het gaat om een open sollicitatie. Wij gaan graag met je in gesprek.