Werken bij Versa Welzijn. Iets voor jou?

Wij werken samen in gebiedsgerichte teams én specialistenteams, staan voor kwaliteit van ons ambacht en werken en leren van en met elkaar.

Kiezen voor Versa Welzijn betekent kiezen voor een organisatie waarin je alle ruimte hebt je talent in te zetten, je te ontwikkelen, initiatieven te nemen en jezelf, met anderen, te overtreffen. Daar waar er al veel professionals mensen met problemen helpen, richten wij ons met name op talent en op de gemeenschap. In een wijk is al het talent aanwezig, mits je er oog voor hebt en het weet aan te boren! We hebben regelmatig openstaande vacatures (zie onder) op het gebied van sociaal werk, maatschappelijk werk of welzijnswerk.

Impressie?

Wil je een indruk krijgen van onze organisatie en onze werkwijze?

Vacatures

Je werk bestaat uit allerlei secretariële werkzaamheden. Zoals het inkomend telefoonverkeer afhandelen, post en mail verwerken en bezoekers ontvangen. Ook zorg je voor de centrale aanmelding van inwoners die een vraag hebben voor het maatschappelijk werk, sociaaljuridische dienstverlening en wonen, welzijn, mantelzorg voor alle regio’s van Versa Welzijn.
Voor dat laatste is het belangrijk dat je de juiste verdiepende vragen stelt, om de hulpvragende inwoner aan de meest geschikte hulpverlener te koppelen. Ook werk je ondersteunend aan verschillende werkprocessen. Collega’s kunnen via jou vergaderruimtes reserveren, catering aanvragen en je hulp inschakelen voor
kopieerwerkzaamheden.
Lees hier de hele vacaturetekst.

Het Versa-team in Weesp zoekt een collega! Als sociaal juridisch dienstverlener ben je de schakel tussen de inwoner en (maatschappelijke) instanties. Daarbij is het contact gericht op juridische vragen, tekorten en problemen van inwoners die samenhangen met onder andere sociale zekerheid, belastingen, arbeid, huisvesting, vreemdelingenrecht, enz. Je ondersteunt de inwoner, zodat deze de weg vindt in de complexe wet- en regelgeving in met name het burgerlijk- en bestuursrecht.
Lees hier de hele vacature.

Het Versa-team in Blaricum zoekt een locatiebeheerder/buurtwerker voor een bruisend buurthuis. Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in dit buurthuis en stuurt de vrijwilligers aan. Tevens ben je het aanspreekpunt voor de inwoners die hier binnenkomen voor een cursus, spelletje of gewoon koffie en een gezellig praatje. Lees hier de hele vacature.

In deze functie maak je er met vrijwilligers een fijne dag van met en voor deelnemers van het GeheugenHuis. Naast het begeleiden van de ontmoetingsgroep en de vrijwilligers, speel je ook een belangrijke rol in de begeleiding van de MBO coördinator.
Als sociaal werker Wonen-welzijn-mantelzorg vertaal je individuele (hulp)vragen richting collectieve algemene voorzieningen in de wijk.

Het betreft een functie voor 17 uur. Lees hier de volledige vacaturetekst.

Jij bruist van de ideeën voor het werven van vrijwilligers en bent verantwoordelijk voor alle communicatiemiddelen voor de Vrijwilligerscentrale (VC). Daarnaast ontwikkel je bij Versa Welzijn het arbeidsmarktcommunicatieplan van strategie tot doelstellingen tot activiteitenkalender.
Lees hier de hele vacature.

Voor onze financiële afdeling zoeken wij 2 nieuwe collega’s: een Controller voor 32-36 uur en een Financieel Adviseur voor 24-32 uur. 
Mogelijk iets voor jou? Lees dan op LinkedIn even verder.

Opbouwwerkers – open sollicitatie voor 24-36 uur
De komende periode komen enkele vacatures vrij voor opbouwwerk voor 24-36 uur. Binnenkort volgt meer info. Heb je al interesse? Stuur ons dan alvast een open sollicitatie met jouw motivatie, t.a.v. directiesecretariaat@versawelzijn.nl.

Open sollicitaties

Wij zijn altijd op zoek naar sociaal werkers met ervaring, lef en passie voor het vak. Als jij denkt dat jij en Versa een goede match zouden zijn, stuur dan een open sollicitatie met jouw motivatie naar directiesecretariaat@versawelzijn.nl. Vermeld wel dat het gaat om een open sollicitatie. Wij gaan graag met je in gesprek.