WeHelpen – Weesp

WeHelpen.nl/weesp is een zelfstandig digitaal platform waarop je kunt aangeven dat je best een keer iemand uit Weesp een handje wilt helpen of laten weten waar je hulp bij kunt gebruiken.

Het is een onafhankelijk en zelfstandig platform en een aanvulling op de al bestaande organisaties die hulp bieden in de gemeente Weesp. Versa Welzijn brengt dit platform onder de aandacht van de inwoners i.s.m. de gemeente Weesp.

WeHelpen wil eraan bijdragen dat mensen elkaar digitaal vinden als ze hulp kunnen gebruiken of hulp willen aanbieden. WeHelpen is er voor iedereen die een ander helpt of geholpen wordt wat veelal een goed gevoel geeft! De ‘we’ in WeHelpen staat voor iedereen. Als iedereen zijn of haar steentje bijdraagt, wordt elkaar helpen weer vanzelfsprekend.

Aanmelden is gemakkelijk: je hebt alleen een e-mailadres nodig, waarna je een aantal gegevens invult over jezelf en je kunt een foto toevoegen. Een account op wehelpen.nl/weesp is gratis en voor iedereen vanaf 16 jaar. Voor de hulp mag geen financiële vergoeding worden gevraagd of geboden. Help jij al mee?

WeHelpen is ook actief op specifieke thema’s, zie ook de website wehelpenhersenletsel.nl.

Wil jij meer weten of je aanmelden bij WeHelpen in Weesp, ga dan via deze link naar: www.wehelpen.nl/weesp.

Kunnen wij je helpen?