Vrijwilligersacademie (VAGEV)

logo_vrijwilligersacademiegev_400px

Bij de Vrijwilligers Academie Gooi en Vechtstreek (VAGEV) vindt u trainingen en cursussen die verschillende organisaties in onze regio gedurende het jaar aanbieden. Het gaat niet alleen om oriëntatiebijeenkomsten en basistrainingen voor nieuwe vrijwilligers, maar ook om cursussen en workshops voor wie al langer actief is als vrijwilliger. Denk bijvoorbeeld aan praktische zaken als kennis over slikproblemen, een cursus voor barmedewerkers over verantwoord alcoholgebruik, maar ook onderwerpen als grenzen stellen in maatjescontact of communiceren met je achterban via social media.

De Vrijwilligers Academie is opgericht op initiatief van Versa Welzijn. Het is een gezamenlijk project van zeven partners, met als doel het trainingsaanbod voor vrijwilligers te bundelen om hun zo een breder aanbod te geven. Trainingen en workshops van de deelnemende organisaties zijn opengesteld voor vrijwilligers van alle organisaties in de Gooi en Vechtstreek.

Actueel trainingsaanbod

Kijk voor meer informatie en het actuele trainingsaanbod op www.vagev.nl

Partner worden

De Vrijwilligers Academie is er voor iedereen die zich vrijwillig inzet en voor vrijwilligersorganisaties. Organisaties die minimaal tweemaal per seizoen een training of opleiding aanbieden voor vrijwilligers kunnen partner worden en mee beslissen over de ontwikkeling van de Vrijwilligers Academie Gooi en Vechtstreek.

Partners

De deelnemende partners in VAGEV zijn:

Mee UrechtMEE Utrecht

logo_vrijwilligersacademiegev_400pxGooi & Vecht

logo_inovum inovum

logo-vivium-zorggroep Vivium zorggroep

Sherpa.orgSherpa

HilverzorgHilverZorg

Versa Welzijn en de Vrijwilligerscentrale Huizen

 

 banner-blauw-vervolgpagina-170x200