Maaltijdservice – BEL

Is zelf koken voor u een probleem? Bij Versa Welzijn kunt u informatie krijgen over diverse vormen van maaltijdbezorging aan huis.

Vriesvers maaltijden

Vriesvers maaltijden zijn diepgevroren, uitgebalanceerde maaltijden. Voor de thuisbezorging van deze maaltijden werkt Versa Welzijn samen met leverancier “Vers aan tafel”. Er is een ruime keuze, ook in speciale maaltijden, zoals dieet, vegetarisch en gemalen. U kunt uw keuze bepalen aan de hand van een uitgebreide brochure.

De vriesvers maaltijden zijn van goede en gecontroleerde kwaliteit. “Vers aan Tafel”  bezorgt de maaltijden aan huis. U hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en u heeft nooit eten over. Uiteindelijk een goede en efficiënte manier om een lekkere en voedzame maaltijd te kunnen nuttigen.

Wanneer

De maaltijden worden eenmaal per week bij u bezorgd op donderdagochtend.
Ze zijn te bestellen per zes stuks. Soep en toetjes zijn apart te bestellen. Voor de bestelling krijgt u speciale formulieren, die u aan de bezorger meegeeft. U hoeft niet iedere week maaltijden te bestellen, op het formulier kunt u de gewenste leverdatum aangeven.

Kosten

U betaalt via automatische incasso. Een maaltijd kost € 5,89. Bij de eerste bestelling (“proefpakket”) betaalt u €3,75/maaltijd, ofwel €22,50 voor het pakket (i.p.v. €35,34).

Bent u niet in het bezit van een magnetron of vriezer dan is het mogelijk deze te huren.

  • Huur magnetron: € 5,00 per maand.
  • Huur vriezer:  €6,00 per maand

Meer informatie en aanmelden

035 623 11 00
maaltijdenbel@versawelzijn.nl

 

 banner-blauw-vervolgpagina-170x200


Zou u willen aangeven uit welke woonplaats u komt?
Dit helpt ons om u van de juiste informatie te voorzien.