• Van mens tot mens

Thuis blijven wonen

Wilt u zelfredzaam blijven met de regie over uw leven in eigen hand? Ondanks beperkingen door een chronische ziekte of handicap: door ouder worden of afnemende gezondheid; of door psychische problemen? Bij Versa Welzijn kunt u terecht voor advies, begeleiding en ondersteuning om op eigen kracht en met steun van mensen uit uw omgeving zelfstandig te kunnen (blijven) wonen. Wij bieden onder andere:

Wonen/Welzijn/Mantelzorgondersteuning

Onze sociaal werkers/wonen-welzijn-mantelzorg kennen de mogelijkheden en voorzieningen die er zijn om zo lang mogelijk zelfstandig en zelfredzaam te zijn. Zij helpen u met het maken van keuzes en kunnen ondersteuning bieden bij het aanvragen van voorzieningen of het inschakelen van uw netwerk.
Lees meer over Wonen/Welzijn/Mantelzorgondersteuning >>

Vrijwillige Thuishulp

Het kan gebeuren dat u hulp nodig heeft en niet terug kunt vallen op iemand uit uw omgeving. In dat geval kan een vrijwilliger u wellicht helpen.
Lees meer over Vrijwillige Thuishulp >>

Thuisadministratie

Een vrijwilliger van Thuisadministratie komt gedurende een bepaalde periode bij mensen thuis om te helpen de administratie op orde te krijgen en mensen te leren deze zelf bij te houden. Deze gratis hulp is met name bedoeld voor mensen met een laag inkomen, voor mensen met een beperking en voor mensen die om een andere reden deze hulp nodig hebben.
Lees meer over Thuisadministratie >>

Preventieve huisbezoeken

In samenwerking met gemeenten biedt Versa Welzijn senioren boven de 75 of 80 een huisbezoek aan, waarbij u geïnformeerd wordt over voorzieningen en activiteiten in uw gemeente.
Lees meer over Preventieve huisbezoeken >>

Personenalarmering

Versa Welzijn kan u informeren over alarmsystemen en subsidiemogelijkheden en u helpen bij het aanvragen van een personenalarmsysteem.
Lees meer over het aanvragen van Personenalarmering >>

Buur zoekt buur – Hilversum

“Buur zoekt buur” brengt bewoners met een vraag en een aanbod met elkaar in contact.
Lees meer over Buur zoekt buur >>

Belbus – Huizen

De Belbus biedt aanvullend vervoer voor ouderen en mensen met een beperking die woonachtig zijn in Huizen.
Lees meer over de Belbus in Huizen >>

Maaltijdservice

Versa Welzijn kan u informeren over maaltijdbezorging aan huis.
Lees meer over de Maaltijdservice >>

Het Gooi Leeft – Naarden

Het project ‘Het Gooi Leeft!’ is bedoeld om ouderen in Naarden te ondersteunen in het zo lang mogelijk zelfstandig wonen.
Lees meer over Het Gooi Leeft >>

 banner-blauw-vervolgpagina-170x200