• Van mens tot mens

Hulp & Advies

Soms zijn er problemen waar u zelf niet zo goed uit komt. Soms heeft u misschien behoefte aan wat extra ondersteuning. Versa Welzijn kan u dan op verschillende manieren helpen. Onze sociaal werkers en sociaal-juridische dienstverleners kennen de problemen van “gewone” mensen. Zij zijn deskundig en denken met u mee om tot oplossingen te komen. Zij kunnen u helpen, zonder dat u de regie over uw leven verliest en tot u zelf weer verder kunt.

Wonen/Welzijn/Mantelzorgondersteuning

Onze sociaal werkers/wonen-welzijn-mantelzorg kennen de mogelijkheden en voorzieningen die er zijn om zo lang mogelijk zelfstandig en zelfredzaam te zijn. Zij helpen u met het maken van keuzes en kunnen ondersteuning bieden bij het aanvragen van voorzieningen of het inschakelen van uw netwerk.
Lees meer over Wonen/Welzijn/Mantelzorgondersteuning  >>

Maatschappelijk Werk

Sociaal werkers/maatschappelijk werk geven u vertrouwelijk ondersteuning bij persoonlijke vragen en problemen en helpen u op weg met wat u nodig heeft om zelf uw problemen aan te pakken.
Lees meer over Maatschappelijk Werk >>

Administratieve en financiële hulp

Versa Welzijn kan u op verschillende wijze ondersteunen om uw administratie en financiën op orde te krijgen.
Lees meer over Administratieve en financiële hulp >>

Sociaal- Juridische Dienstverlening

De sociaal-juridische dienstverlener wijst u de weg in het doolhof van sociale voorzieningen, wetten en regelingen.
Lees meer over Sociaal- Juridische Dienstverlening  >>

Maatjes en buddies

Maatjes zijn vrijwilligers voor mensen met of zonder beperking die behoefte hebben aan wat meer contact en gezelligheid. Ook zijn er speciale maatjes voor mantelzorgers. Vrijwillige buddies bieden emotionele en praktische ondersteuning aan mensen met een ernstige chronische of levensbedreigende aandoening.
Lees meer over Maatjes en buddies >>

Cursussen en gespreksgroepen

Het maatschappelijk werk van Versa Welzijn organiseert naast individuele hulpverlening verschillende gespreksgroepen en trainingen. Ook zijn er speciale cursussen en gespreksgroepen voor mantelzorgers.
Lees meer over cursussen van het maatschappelijk werk en over Mantelzorgondersteuning >>

Een overzicht van alle hulp- en adviesdiensten van Versa Welzijn treft u aan onder Hulp en Advies.

 

 banner-blauw-vervolgpagina-170x200