Stage lopen bij Versa

Ben je op zoek naar een stage in het kader van je MBO of HBO beroepsopleiding, kijk dan naar de stagevacatures die wij aanbieden. Als je een interessante stageplaats ziet, neem dan rechtstreeks contact op met de praktijkbegeleider. Heb je vragen over de stage en de begeleiding door Versa Welzijn? Kijk dan hier. Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Mail naar Ingrid van de Vorst, Stagecoördinator: stages@versawelzijn.nl.

Stages MBO

Voor het jongerenwerk in Eemnes (vanuit jongerencentrum Impuls) zijn wij op zoek naar één of meerdere stagiair(s).
Zie Stage vacature MBO – jongerenwerk Eemnes

Wij zijn op zoek naar stagiairs voor het kinder- en jongerenwerk in Muiden/Muiderberg. Er wordt gewerkt vanuit twee locaties, de Kazerne (Muiden) en de Rijver (Muiderberg). Je komt in het leukste team van Versa Welzijn te werken!!! (start 19 september 2022) 
Zie Stage vacature Kinder- en Jongerenwerk Muiden en Muiderberg

Het Versa GeheugenHuis in Huizen is een ontmoetingsplek in een wijkcentrum, voor én door mensen met (beginnende) vergeetachtigheid/dementie uit Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren én hun mantelzorgers. Wij bieden een fijne en leerzame stageplek.
Zie: stagiair Geheugenhuis – Huizen

Kom jij ook stagelopen in de informele hulpverlening? Maak kennis met het speelveld van de informele zorg en doe ervaring op met doelgroepen uit je toekomstige beroep. De stages vinden plaats bij mensen thuis. We hebben verschillende stagemogelijkheden in Gooi- en Vechtstreek.
Zie Stagiair Vrijwillige Thuishulp Hilversum – Maatjescontact

Het kinderwerk levert een bijdrage aan de sociale en individuele ontwikkeling van het kind. Tijdens je stage heb je alle ruimte om verschillende competenties (verder) te ontwikkelen.
Zie stagiair MBO Kinderwerk Hilversum

Stages HBO

Voor het jongerenwerk in Eemnes (vanuit jongerencentrum Impuls) zijn wij op zoek naar één of meerdere stagiair(s).
Zie Stage vacature HBO – jongerenwerk Eemnes

Wij zijn op zoek naar stagiairs voor het kinder- en jongerenwerk in Muiden/Muiderberg. Er wordt gewerkt vanuit twee locaties, de Kazerne (Muiden) en de Rijver (Muiderberg). Je komt in het leukste team van Versa Welzijn te werken!!! (start 19 september 2022) 
Zie Stage vacature Kinder- en Jongerenwerk Muiden en Muiderberg

Ben je zelfstandig, beschik je over een flinke dosis ambitie en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht Social Work? Dan ben je bij Versa Welzijn aan het juiste adres! Wij hebben vanaf februari 2022 plek voor een afstudeerder Social Work voor een leuke opdracht. We hopen je zo’n twee dagen per week op kantoor in Hilversum te mogen ontvangen. De overige dagen werk je vooralsnog vanuit huis.
Klik hier voor informatie: Afstudeerder Social Work

Ben je zelfstandig, beschik je over een flinke dosis ambitie en ben je op zoek naar een uitdagende tweede- of derdejaars Facility Management stage? Dan ben je bij Versa Welzijn aan het juiste adres!
Zie Stagiair-HBO-Facility-Management

Voor het Jongerenwerk in Huizen zijn wij op zoek naar één of meerdere stagiairs. Ben jij gemotiveerd, een aanpakker en creatief in je denken? Solliciteer dan bij ons!
Zie Stagiair-HBO-Jongerenwerk-Versa-Welzijn-Huizen

Wij zijn per september 2021op zoek naar een HBO stagiair Bedrijfseconomie, Accountancy, Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie. 
Ben jij zelfstandig, beschik jij over een flinke dosis ambitie en ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Dan ben jij bij Versa Welzijn aan het juiste adres! Wij zoeken iemand die zich bezig gaat houden met de optimalisering van het Financieel Register en verschillende onderzoeken gaat doen op het gebied van diverse operationele werkprocessen/financiële systemen met als doel hier verbeteringen in door te kunnen voeren.
Voel jij je aangesproken?! Stuur je CV en motivatiebrief naar Gert Smit, gsmit@versawelzijn.nl 

Lees hier meer over deze stages/praktijkplekken: Stages voor HU studenten 2e of 3e jaar Social Work

We zoeken een derde jaars HBO stagiair die een passie heeft voor personeelswerk en veel wil leren over het vak van P&O-er in het algemeen, maar zich vooral wil bezighouden met het laten groeien van ons vitaliteits- en duurzaam inzetbaarheidsbeleid.
Lees hier meer: Stagiair Versa Welzijn – afd Personeel en Organisatie

Het Versa GeheugenHuis in Huizen is een ontmoetingsplek in een wijkcentrum, voor én door mensen met (beginnende) vergeetachtigheid/dementie uit Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren én hun mantelzorgers.
Zie stagiair Geheugenhuis – Huizen

Meer informatie en contact

Stagecoördinator Ingrid van der Vorst
035 623 11 00
stages@versawelzijn.nl

Artikel ‘leerteams’ Social Work

Trajectum schreef een leuk artikel over de ‘leerteams’ van de opleiding Social Work, die bij Versa stage lopen. Lees het artikel hier

Maatschappelijke Stage

Ben je op zoek naar een maatschappelijke stage binnen onze organisatie of buiten Versa Welzijn, neem dan contact op met Versa Vrijwilligerscentrale.