Peuterarrangementen – Huizen

 

Peuterspeelzalen Huizen

In elke groep op een zaal zitten kinderen vanuit de drie verschillende arrangementen (zie hieronder). Welk arrangement hangt af van de gezinssituatie. Versa Welzijn plaatst kinderen:

Peuterarrangement Huizen voor kinderen van wie één van de ouders werkt of studeert

Voor deze kinderen is er een reguliere peuterplaats van twee ochtenden per week. De dagdelen zijn verspreid over vaste ochtenden van 8.30 – 12.00 uur. Bij inschrijving kun je een voorkeur aangeven. Naar keuze en tegen betaling kan een peuter, die gebruikmaakt van dit arrangement, de lunch op de groep gebruiken. Het kind blijft dan ook tot 13.00 uur.

Aanmelden: inschrijfformulier pszn Huizen Versa Welzijn – okt 2018 of bel 035 548 59 59 of mail ons.

Peuterarrangement voor kinderen met een VVE- indicatie

Een VVE-indicatie wordt afgegeven door het consultatiebureau of bepaald door de hoogst genoten opleiding van de ouders (het gewichtencriterium in het onderwijs). Deze kinderen hebben baat bij extra (taal)ondersteuning. Voor hen is er een VVE-plaats van drie dagdelen per week. De dagdelen zijn verspreid over vaste combinaties van ochtenden van 8.30-13.00  uur. Bij inschrijving kun je een voorkeur aangeven. De kinderen blijven tot 13.00 uur en lunchen mee.

Aanmelden via het inschrijfformulier pszn Huizen Versa Welzijn – okt 2018, of bel 035 548 59 59 of mail ons.

Peuterarrangement 1 via Stichting Kinderopvang Huizen

Voor kinderen van wie beide ouders werken of studeren of voor kinderen uit een 1-oudergezin van wie de ouder werkt of studeert die in aanmerking komen voor de kinderopvangtoeslag. De kinderen kunnen één tot vijf ochtenden per week komen. De ochtenden duren van 8.30-13.00 uur (inclusief lunch). Aanmelden bij de afdeling klantcontact van Stichting Kinderopvang Huizen op telefoonnummer 035 720 03 00 of via plaatsing@kinderopvanghuizen.nl.

Bekijk de tarieven Huizen

Meer informatie

Peuterspeelzaaladministratie van Versa Welzijn 

Tel. (035) 548 59 59 (ma, di en do van 9-13 uur)
peuterwerkhuizen@versawelzijn.nl
Postbus 1463
1200 BL Hilversum

Speelochtend De Speeltrein

Voor kinderen die nog geen plekje op de peuterspeelzaal hebben gekregen/op de wachtlijst staan, is er een speelochtend in de Speel-o-theek in de Bibliotheek van Huizen, elke maandag van 10.00 – 11.30 uur. Zie voor meer informatie www.facebook.com/speelochtend-de-speeltrein.

Ambulant team peuterwerk

Indien nodig kunnen ambulante peuterspeelzaalleidsters uw kind extra ondersteuning bieden op de peuterspeelzaal. Lees hier meer over het Ambulant team peuterwerk Huizen.