Wijkcentrum ’t Vuronger

Schoolstraat 6
1271 SC Huizen
(035) 528 82 68
www.facebook.com/Vuronger

’t Vuronger ligt in het hart van het Oude Dorp en omliggende wijken. In ’t Vuronger worden veel activiteiten georganiseerd voor alle leeftijdsgroepen. Eigen initiatieven vanuit de buurt zijn van harte welkom en worden door ons graag ondersteund.

Het wijkcentrum beschikt over een zeer gezellige ontmoetingsruimte met bar, een grote zaal waar activiteiten voor ongeveer 50 mensen kunnen worden georganiseerd, een geef en neem winkel, vergader- en activiteitenruimtes. De bar is open voor cursisten, maar ook voor degenen die gewoon gezellig iets willen komen drinken, of een kaartje leggen.

Tevens is in ’t Vuronger het sociaal wijkteam huizen west, loket voor Maatschappelijk werk en Sociaal Juridische Dienstverlening gevestigd.

Ook het kantoor van de Belbus, de Boodschappenplusbus en ANWB Automaatje bevindt zich in ’t Vuronger. 035 528 82 69 (maandag t/m donderdag: 10.00 – 12.00 uur)

Voorzieningen op het gebied van toegankelijkheid

Het wijkcentrum is rolstoelvriendelijk, beschikt over een mindervalide toilet, een oplaadpunt voor scootmobiels en de grote zaal beschikt over een ringleiding voor slechthorenden. 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 15.00 uur *

*) de openingstijden kunnen afwijken, afhankelijk van de per dag wisselende activiteiten.

Beheerder

Fred van der Plas, fplas@versawelzijn.nl, 06 13 96 58 48

Activiteiten

Bekijk de activiteiten die Versa Welzijn en andere organisaties organiseren in ’t Vuronger via Cursussen en Activiteiten. Of bekijk hier Activiteiten wijkcentra Huizen 2022-2023

Verhuurmogelijkheden

Er zijn mogelijkheden om een ruimte in het wijkcentrum te huren, echter niet voor verjaardagen, feesten en partijen. Informatie over de verhuurmogelijkheden kunt u krijgen bij: Fred van der Plas, fplas@versawelzijn.nl, 06 13 96 58 48

Barruimte:
Oppervlakte: 64 – 95 m²
Capaciteit: maximaal 40 personen
Vaste gebruikers: o.a. handwerk- en breiclubs, inloop spelletjesochtend, zangclub, klaverjasvereniging, lunches en diners,

Geef en Neem Winkel:
Oppervlakte: 40 m²
Capaciteit: maximaal naast personeel 4 personen in de winkel.
Geef je spulletjes of kleding een tweede leven i.p.v. weg te gooien. Je mag zelf ook iets uitkiezen als je het leuk vindt. Vanzelfsprekend moeten de ingebrachte spullen niet kapot of heel erg versleten zijn.

Grote zaal:
Oppervlakte: 84 m²
Capaciteit: maximaal 50 personen
Vaste gebruikers: o.a. koersbal, kindertoneel, gym, yoga, diverse kerkgenootschappen en Bijbelstudie groep.

Vergaderruimte:
Oppervlakte: 35 m²
Capaciteit: maximaal 12 personen

Kunnen wij je helpen?