Wijkcentrum Meentamorfose

Landweg 5
1276 AS Huizen
(035) 525 72 81
www.facebook.com/wijkcentrum.meentamorfose

Het wijkcentrum neemt in Stad en Lande een centrale plaats in. Hoewel veel mensen nog buurthuis zeggen is het buurthuis van vroeger niet meer hetzelfde als het tegenwoordige Wijkdienstencentrum. Nog steeds vindt u er cursussen, diverse clubs, o.a. voor ouderen, en veel andere groepen. Het wijkcentrum is rolstoelvriendelijk en alle ruimtes zijn op de begane grond. Ook beschikt de barruimte over een ringleiding voor slechthorende.

Behalve deze belangrijke ontmoetingsfunctie is een wijkcentrum vooral ook een werkplaats voor mensen die zich met de wijk bezighouden. Het wijkteam vergadert er en contactfunctionarissen hebben hun basis in het wijkcentrum, inspraakavonden worden indien mogelijk in het wijkcentrum gehouden.

Vrijwilligersactiviteiten en buurtinitiatieven

Het wijkcentrum wordt voor een groot deel gerund door vrijwilligers. Onze vrijwilligers begeleiden onder andere activiteiten voor mensen met een beperking, ze zijn gastvrouw of -heer en helpen met het onderhoud en beheer van dat gebouw. Een eventuele handicap is geen bezwaar. Degenen die met een geweldig idee rondlopen en dit willen uitvoeren, krijgen van ons alle medewerking en indien nodig ook ondersteuning.

Beheerder

Fred van der Plas, fplas@versawelzijn.nl, 06 13 96 58 48

Activiteiten

Bekijk de activiteiten die Versa Welzijn en andere organisaties organiseren in Meentamorfose, via Cursussen en Activiteiten. Of bekijk hier Activiteiten wijkcentra Huizen 2022-2023

Verhuurmogelijkheden

Er zijn mogelijkheden om een ruimte in het wijkcentrum te huren, echter niet voor verjaardagen, feesten en partijen.
Neem voor de mogelijkheden contact op met: Fred van der Plas, fplas@versawelzijn.nl, 06 13 96 58 48

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 15.00 uur *

*) de openingstijden kunnen afwijken, afhankelijk van de per dag wisselende activiteiten.

 

Kunnen wij je helpen?