Wijkcentrum De Malbak

Wetering 122, 1261 NK Blaricum
t. (035) 526 29 02
demalbak@versawelzijn.nl

De Malbak is een ontmoetingsplaats voor jong en oud in Blaricum Bijvanck, waar vele vrijwilligers samen bepalen wat er gebeurt en wat er te doen is. De sociaal werkers van Versa Welzijn ondersteunen initiatieven van wijkbewoners die de leefbaarheid, veiligheid en saamhorigheid in de buurt bevorderen.

In het wijkcentrum zit ook jongerencentrum (Y)our Place

Meedoen in de Malbak

In de Malbak heeft iedereen de mogelijkheid om maatschappelijk mee te doen, zelfs als u (nog) niet weet waar u zou kunnen beginnen. Kom gewoon eens binnen lopen en we bespreken de mogelijkheden. Al meerdere wijkbewoners hebben op deze manier een leuke inspirerende vrijwilligersklus gevonden waar zij zelf en vele anderen plezier aan beleven. Vrijwilligers zijn aan het werk in en voor de wijk. Wilt u niet direct als vrijwilliger aan de slag, maar zoekt u wel een daginvulling, ontmoeting of gezelligheid? Ook dan bent u van harte uitgenodigd om binnen te komen in het wijkcentrum en te bespreken wat er mogelijk is. Te denken valt aan: samen bezig zijn met creatieve activiteiten, samen koken en bakken, leren van elkaar en elkaar stimuleren, samen activiteiten ontwikkelen of een werkgroep vormen en een groot evenement organiseren. Ieder doet iets naar eigen interesse en niveau en er is altijd iets wat bij u past!

Beheerder

Sabine Kuperus, skuperus@versawelzijn.nl

Activiteiten

Bekijk de activiteiten die Versa Welzijn en andere organisaties organiseren via Cursussen en Activiteiten. Of bekijk de facebookpagina van De Malbak.

Kunnen wij je helpen?