Wijkcentrum De Draaikom


Draaikom 2
1274 NS Huizen
(035) 588 22 38

De Draaikom is het wijkcentrum van de wijk Bovenmaten. Hier bruist Welzijn Nieuwe Stijl. De samenleving verandert en dat vraagt om een andere manier van denken en werken. De buurtbewoner en zijn eigen kracht staan hierin centraal. De Draaikom ontpopt zich tot broedplaats van creatief sociaal talent en dit enthousiasme delen we graag met iedereen. We nodigen bewoners dan ook van harte uit om activiteiten te organiseren voor sociale samenhang in de buurt en een prettige leefomgeving. Initiatieven krijgen ondersteuning bij het organiseren en uitvoeren. Het wijkcentrum wordt deels gerund door vrijwilligers. Zij organiseren activiteiten, zijn gastvrouw/heer van het centrum en doen allerlei klusjes. U bent van harte welkom!

In de Draaikom vindt u ook het Geheugenhuis.

Vrijwilligersactiviteiten en -initiatieven

Vrijwilligers maken het mogelijk dat het wijkcentrum veel activiteiten aanbiedt en dat er nieuwe activiteiten gestart worden. Vrijwilligers zijn gastvrouw of gastheer in de ontmoetingsruimte, ze helpen met het onderhoud van het gebouw en ze zijn het ‘gezicht’ van het centrum. Wilt u graag als vrijwilliger achter de bar staan of klusjes doen? Kom eens langs! Ook als u gewoon nieuwsgierig bent, bent u van harte welkom.

Beheerder

Barbara Lith, blith@versawelzijn.nl, 06 13 96 59 07

Openingstijden

Geheugenhuis
Maandag t/m donderdag 09.30-15.00 uur
Vrijdag 09.30-13.30 uur 

Activiteiten

Bekijk de activiteiten die Versa Welzijn en andere organisaties organiseren in de Draaikom via Cursussen en Activiteiten.

Verhuurmogelijkheden

In de Draaikom zijn diverse ruimtes beschikbaar voor activiteiten. Beschikbaarheid en tarieven op aanvraag te verkrijgen bij Tijd voor Meedoen

Voor verhuur van het GeheugenHuis, kan er contact met de beheerder opgenomen worden, Barbara Lith: blith@versawelzijn.nl, 06 13 96 59 07